Povezane vesti

Lindzi Von poručila: Moji olimpijski snovi nisu okončani ovim padom

Lindzi Von poručila: Moji olimpijski snovi nisu okončani ovim padom

Kurir pre 4 sati
Ova 41-godišnja skijašica je pala u petak u spustu Svetskog kupa u Kran Montani. "Moji olimpijski snovi sigurno nisu završeni ovim padom. Nezgodno je jer je ostalo vrlo malo vremena do prvih trka na Igrama. Radićemo stalne testove i preglede, ali budite… »
Von: Moji olimpijski snovi nisu okončani ovim padom

Von: Moji olimpijski snovi nisu okončani ovim padom

Radio sto plus pre 8 sati
Ova 41-godišnja skijašica je pala u petak u spustu Svetskog kupa u Kran Montani. “Moji olimpijski snovi sigurno nisu završeni ovim padom. Nezgodno je jer je ostalo vrlo malo vremena do prvih trka na Igrama. Radićemo stalne testove i preglede, ali budite… »
Von doživela nezgodu pred start ZOI: "Nije gotovo dok nije gotovo" VIDEO

Von doživela nezgodu pred start ZOI: "Nije gotovo dok nije gotovo" VIDEO

B92 pre 9 sati
Američka skijašica Lindzi Von doživela je pad tokom trke Svetskog kupa u spustu u Kran-Montani, svega nekoliko dana uoči Zimskih olimpijskih igara koje će se održati u Milanu i Kortini 2026. godine. Von je nezgodno pala nakon jednog skoka i završila u… »
Šok! Najveća zvezda može da propusti Zimske olimpijske igre, pala je, hramljala i poručila: "Teško je, ali..."

Šok! Najveća zvezda može da propusti Zimske olimpijske igre, pala je, hramljala i poručila: "Teško je, ali..."

Telegraf pre 9 sati
Ogromna nezgoda se dogodila samo nekoliko dana pred Zimske olimpijske igre. Lindzi Von je doživela pad na poslednjem spustu Svetskog kupa, zbog čega je ova čuvena skijašica ostala da hramlje i da se drži za levo koleno, a onda su i organizatori prekinuli… »
Vonova povređena 7 dana pred ZOI: Moj olimpijski san nije gotov

Vonova povređena 7 dana pred ZOI: Moj olimpijski san nije gotov

Sport klub pre 10 sati
Američka skijašica Lindzi Von potvrdila je da je povredila levo koleno u padu tokom spusta u švajcarskoj Kran-Montani, samo nedelju dana pred otvaranje Zimskih olimpijskih igara u Milanu i Kortini. Vonova se povukla 2019. godine, da bi se na stazu… »
(Video) Užasan pad čuvene amerikanke: Trka prekinuta, Lindzi Von se ipak spustila do cilja

(Video) Užasan pad čuvene amerikanke: Trka prekinuta, Lindzi Von se ipak spustila do cilja

Dnevnik pre 13 sati
Čuvena američka skijašica Lindzi Von doživela je ozbiljan pad tokom spusta u švajcarskoj Kran Montani. Olimpijska šampionka je na poslednjoj trci uoči Zimskih olimpijskih igara u Milanu i Kortini, završila je u zaštitnoj ogradi. Wishing Lindsey Vonn a… »
Lindzi Von prevoze helikopterom u bolnicu: Pala na leđa tokom trke i to 7 dana pred ZOI

Lindzi Von prevoze helikopterom u bolnicu: Pala na leđa tokom trke i to 7 dana pred ZOI

Mondo pre 13 sati
Verovatno najbolja skijašica svih vremena Amerikanka Lindzi Von doživela je povredu na samo sedam dana pred početak Zimskih olimpijskih igara u Milanu. Von je pala na leđa tokom spusta u Švajcarskoj, posle čega je odmah intervenisala lekarska ekipa, a… »
Horor na Alpima: "Ništa se ne vidi!; Tri pada, Von šepala po stazi! VIDEO

Horor na Alpima: "Ništa se ne vidi!; Tri pada, Von šepala po stazi! VIDEO

B92 pre 14 sati
Američka skijaška superzvezda Lindzi Von doživela je težak pad na svom poslednjem spustu pred Zimske olimpijske igre u Milanu i Kortini, a stazu je napustila šepajući i jasno štedeći levo koleno. Von je izgubila kontrolu pri doskoku posle skoka tokom… »
(VIDEO): Užasan pad Lindzi Von, trka odmah prekinuta

(VIDEO): Užasan pad Lindzi Von, trka odmah prekinuta

Sport klub pre 15 sati
Lindzi Von, čuvena američka skijašica, doživela je ozbiljan pad tokom spusta u švajcarskoj Kran Montani. Olimpijska šampionka je startovala sa brojem šest na poslednjoj trci uoči Zimskih olimpijskih igara završila je u zaštitnoj ogradi, a kamera nije… »
Jedna od najlepših sportistkinja doživela veliku nezgodu, po legendu spremili i helikopter - prekinuto sve!

Jedna od najlepših sportistkinja doživela veliku nezgodu, po legendu spremili i helikopter - prekinuto sve!

Telegraf pre 15 sati
Čuvena američka skijašica i jedna od najboljih sportistkinja svih vremena - Lindzi Von, doživela je ozbiljnu nezgodu i pad tokom spusta u švajacarskoj Kran Montani. Olimpijska šampionka je bila šesta po redu, imala veliki pad nakon kojeg je završila u… »

Vesti dana »