Povezane vesti
Viki otkrila da je prodala stan Bosancu na rate, on promenio ploču: "Odakle meni pare, ja sam penzioner"
Mondo pre 11 sati
Pevačica Viki Miljković otkrila je u studiju da je harmonikaš Dragan Stojković Bosanac navodno kupio stan upravo od nje, ova izjava izazvala je lavinu komentara. Sve se dogodilo u najavi nove emisije "Pinkove zvezde", koja nas očekuje u subotu. - Ajmo ti… »
Viki prodala Bosancu stan na rate! Izlanuli se u emisiji, a on sad promenio ploču: "Odakle mi pare? Ja sam..."
Telegraf pre 13 sati
Pevačica Viki Miljković otkrila je u studiju da je harmonikaš Dragan Stojković Bosanac navodno kupio stan upravo od nje, a ova izjava izazvala je lavinu komentara. Sve se dogodilo u najavi nove emisije "Pinkove zvezde", koja nas očekuje u subotu. - Ajmo… »
Bosanac kupio stan od Viki Miljković Harmonikaš ima jednu od najskupljih vila u Beogradu, sad postao vlasnik još jedne…
Blic pre 14 sati
Bosanac je u Beograd došao krajem sedamdesetih, zajedno sa suprugom, doselivši se iz Sarajeva. Žive u luksuznoj kući na Bežanijskoj kosi, bogatoj umetničkim detaljima i muzičkim elementima. Dragan Stojković Bosanac kupio je stan u Beogradu, a o svemu je… »
Bosanac kupio stan od Viki Miljković: Živi u luks vili na Bežanijskoj kosi, pevačica ga raskrinkala u emisiji
Mondo pre 13 sati
Dragan Stojković Bosanac kupio je stan u Beogradu, a o svemu je javno pričao u emisiji "Pinkove zvezde". Kako je naveo, novac za ovu nekretninu treba da uplati na račun Viki Miljković. Bosanac je hteo da se kladi sa Viki Miljković, zbog čega mu se omaklo… »
"Ti si beskućnica" Desingerica pecnuo jk: Ona priznala da je sirotinja , Viki se pohvalila da je prodala stan Bosancu
Kurir pre 14 sati
Svako snimanje Pinkovih zvezda napravi opšti haos u medijima, ali i u emisiji. Od poslednjeg snimanja pa do ovog novog u životu članova žirija dogodilo se svašta. Jelena Karleuša je imala probleme sa svojim bivšim suprugom, a Viki Miljković je Bosancu… »
Vesti dana »
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 20 minutajoš 3 povezane
Uprava granične policije: Obustavljena blokada za teretna vozila na granicama Srbije
Danas pre 8 satijoš 1 povezana