Povezane vesti
Kako da se izborite sa zagađenjem vazduha
BBC News pre 22 dana
Kašalj, curenje iz nosa, bol u grudima, ansioznost – evo šta možete da uradite da sebi olakšate život u zimskim mesecima. „Moraš da se preseliš.“ Nabrajanje šta se sve dogodi mom telu kada krene grejna sezona u Beogradu, navelo je nekoliko mojih… »
NIN pre 22 dana
"Moraš da se preseliš." Nabrajanje šta se sve dogodi mom telu kada krene grejna sezona u Beogradu, navelo je nekoliko mojih prijatelja i kozmetičarku da izgovore istu rečenicu. Suv kašalj, bol u grudima, voda koja curi iz nosa, svrab u ždrelu, crvene… »
Južne vesti pre 22 dana
Reuters Tokom grejne sezone Balkan je među najzagađenijim delovima Evrope „Moraš da se preseliš.“ Nabrajanje šta se sve dogodi mom telu kada krene grejna sezona u Beogradu, navelo je nekoliko prijatelja i kozmetičarku da izgovore istu rečenicu. Suv… »
Danas pre 22 dana
„Moraš da se preseliš.“ Nabrajanje šta se sve dogodi mom telu kada krene grejna sezona u Beogradu, navelo je nekoliko mojih prijatelja i kozmetičarku da izgovore istu rečenicu. Suv kašalj, bol u grudima, voda koja curi iz nosa, svrab u ždrelu, crvene… »
Radio 021 pre 22 dana
Kašalj, curenje iz nosa, bol u grudima, ansioznost – evo šta možete da uradite da sebi olakšate život u zimskim mesecima. Reuters Tokom grejne sezone Balkan je među najzagađenijim delovima Evrope „Moraš da se preseliš.“ Nabrajanje šta se sve dogodi mom… »
Vesti dana »
Ponoćna ludnica u Novom Pazaru! Čitav grad dočekao Lalatovića i ekipu posle pobede nad Vošom, sve "gorelo"!
Telegraf pre 4 satijoš 4 povezane
Saša Obradović: Očekuje nas još deset finala, Kalinić je srce i duša Zvezde
Danas pre 5 satijoš 3 povezane