Povezane vesti

Kako da se izborite sa zagađenjem vazduha

BBC News pre 1 dan
Kašalj, curenje iz nosa, bol u grudima, ansioznost – evo šta možete da uradite da sebi olakšate život u zimskim mesecima. „Moraš da se preseliš.“ Nabrajanje šta se sve dogodi mom telu kada krene grejna sezona u Beogradu, navelo je nekoliko mojih… »

Južne vesti pre 1 dan
Reuters Tokom grejne sezone Balkan je među najzagađenijim delovima Evrope „Moraš da se preseliš.“ Nabrajanje šta se sve dogodi mom telu kada krene grejna sezona u Beogradu, navelo je nekoliko prijatelja i kozmetičarku da izgovore istu rečenicu. Suv… »

Danas pre 1 dan
„Moraš da se preseliš.“ Nabrajanje šta se sve dogodi mom telu kada krene grejna sezona u Beogradu, navelo je nekoliko mojih prijatelja i kozmetičarku da izgovore istu rečenicu. Suv kašalj, bol u grudima, voda koja curi iz nosa, svrab u ždrelu, crvene… »

Radio 021 pre 1 dan
Kašalj, curenje iz nosa, bol u grudima, ansioznost – evo šta možete da uradite da sebi olakšate život u zimskim mesecima. Reuters Tokom grejne sezone Balkan je među najzagađenijim delovima Evrope „Moraš da se preseliš.“ Nabrajanje šta se sve dogodi mom… »

NIN pre 1 dan
"Moraš da se preseliš." Nabrajanje šta se sve dogodi mom telu kada krene grejna sezona u Beogradu, navelo je nekoliko mojih prijatelja i kozmetičarku da izgovore istu rečenicu. Suv kašalj, bol u grudima, voda koja curi iz nosa, svrab u ždrelu, crvene… »

Vesti dana »