Povezane vesti
Piljić: Neophodne izmene i dopune Zakona o zaštiti stanovništva od duvanskog dima
NIN pre 16 sati
Predsednik Nacionalne inicijative nepušača Srbije dr Nikola Piljić izjavio je danas, povodom obeležavanja Nacionalnog dana bez duvana, da je neophodno da se što hitnije donesu izmene i dopune postojećih zakona o zaštiti stanovništva od duvanskog dima, da… »
Piljić: Neophodno izmene i dopune Zakona i zaštiti stanovništva od duvanskog dima
RTV pre 17 sati
BEOGRAD - Predsednik Nacionalne inicijative nepušača Srbije dr Nikola Piljić izjavio je danas, povodom obeležavanja Nacionalnog dana bez duvana, da je neophodno da se što hitnije donesu izmene i dopune postojećih zakona o zaštiti stanovništva od… »
"Neophodno izmene i dopune Zakona i zaštiti stanovništva od duvanskog dima"
Telegraf pre 17 sati
Predsednik Nacionalne inicijative nepušača Srbije dr Nikola Piljić izjavio je danas, povodom obeležavanja Nacionalnog dana bez duvana, da je neophodno da se što hitnije donesu izmene i dopune postojećih zakona o zaštiti stanovništva od duvanskog dima, da… »
Vesti dana »
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 57 minutajoš 11 povezanih
Jokić "zapalio" konferenciju: Vikao sam na TV, "Onaj odozgo" me čuva, iz bizarnog razloga sam ubrzao oporavak
Telegraf pre 17 minutajoš 13 povezanih
Više od 200 ljudi poginulo u urušavanju rudnika: Tragedija zavila ovu zemlju u crno, preživeli imaju teške povrede, sumnja se da je broj žrtava znatno veći
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Nadal se oglasio zbog pobede Đokovića: "Da nisam povređen, još bih igrao, Novak zaslužuje mnogo poštovanja"
Telegraf pre 47 minutajoš 6 povezanih