Povezane vesti
Stefan Mitrović, Saša Zdjelar i Marko Lekić jasni posle potpisa za Partizan: "Da vratimo trofej kući"
Telegraf pre 1 dan
Partizan je danas završio tri važna potpisa, baš pred sam kraj prelaznog roka i nastavak sezone u Superligi Srbije. Crno-beli dres zadužili su Stefan Mitrović, Saša Zdjelar i Marko Lekić. Stefan Mitrović došao je iz belgijskog Genta i potpisao je ugovor… »
Zdjelar: Želim da vratim titulu u Hram; Mitrović: Jedan od najvećih izazova u karijeri
RTS pre 1 dan
Novi fudbaler Partizana Saša Zdjelar izjavio je da je jedan od glavnih razloga njegovog povratka među crno-bele taj što želi da pomogne ekipi da osvoji titulu šampiona Srbije. Iskusno pojačanje Stefan Mitrović je istakao da je dogovor sa crno-belima oko… »
Mitrović i Zdjelar prizivaju titulu, Partizan završio i novog napadača!
Sportske.net pre 1 dan
Partizan je danas ozvaničio dolazak trojice pojačanja, u pitanju su Saša Zdjelar (30), Stefan Mitrović (35) i Marko Lekić (22). Novi fudbaler Partizana Saša Zdjelar izjavio je danas da je jedan od glavnih razloga njegovog povratka u beogradski klub želja… »
Zdjelar srećan posle povratka u Partizan: Lep osećaj je vratiti se kući
Euronews pre 1 dan
Novi fudbaler Partizana Saša Zdjelar izjavio je danas da je jedan od glavnih razloga njegovog povratka među crno-bele taj što želi da pomogne ekipi da osvoji titulu šampiona Srbije. Zdjelar se posle četiri godine ponovo vratio u Partizan, za koji je… »
Zdjelar: Vratio sam se da pomognem ekipi da vrati titulu
Radio sto plus pre 1 dan
“Sigurno je lepo osećaj biti kod kuće. Vratio sam se u svoj dom u kom sam proveo jako dugo vremena i odigrao mnogo utakmica. Sve kockice su se složile i na kraju smo se dogovorili da ponovo budem deo voljenog kluba. Cilj je jasan, ono što nisam osvojio u… »
Zdjelar i Mitrović se javili iz Humske
B92 pre 1 dan
Novi fudbaler Partizana Saša Zdjelar izjavio je da je jedan od glavnih razloga njegovog povratka među crno-bele taj što želi da pomogne ekipi da osvoji titulu šampiona Srbije. Zdjelar se posle četiri godine ponovo vratio u Partizan, za koji je odigrao… »
"Lepo je ponovo biti kući, došao sam da pomognem da vratimo titulu u naš hram!" Saša Zdjelar po povratku u Partizan
Večernje novosti pre 1 dan
FK Partizan je predstavio svoja dva nova pojačanja. Stefana Mitrovića i povratnika i nekadašnjeg kapitena Sašu Zdjelara. Nakon povratka kući, Zdjelar je izjavio da je cilj da se osvojio titula. FOTO: FK Partizan - Sigurno je lepo ponovo biti kući… »
Vesti dana »
Kakva je trnutna situacija na mestu obrušavanja kuće u Džordža Vašingtona Sve službe bezbednosti na terenu, saobraćaj i dalje onemogućen video
Kurir pre 1 satjoš 46 povezanih
Tema jutra: Šta sve (ne) znamo o zapleni pet tona marihuane u Konjuhu
N1 Info pre 2 satajoš 13 povezanih
Zbog Epstajna nemaju mira: "Krivično ih goniti"; "Povedi svoj harem"
B92 pre 19 minutajoš 32 povezane
Stiže sneg, evo i kada: Otkrivamo koji delovi Srbije će se zabeleti
Telegraf pre 3 satajoš 28 povezanih