Povezane vesti
Koalicija Niš moj grad osudila presecanje mreže niškog telekomunikacionog operatera Jotel
Danas 30.01.2026
– Koalicija „Niš moj grad“ osudila je jutrošnje ponovno presecanje mreže niške telekomunikacione firme „Jotel“ koja opslužuje jug Srbije. Kompanija Jotel je saopštila da su „zbog većeg kvara na glavnim optičkim vodovima neki korisnici u gradu Nišu… »
Koalicija „Niš moj grad“ traži istragu zbog presecanja mreže Jotela
Rešetka 30.01.2026
Koalicija „Niš moj grad“, koja okuplja 17 udruženja i pokreta civilnog društva, oštro je osudila jutrošnju akciju ponovljenog presecanja mreže kablovskog operatera Jotel u Nišu i okolnim gradovima. Kako se navodi u saopštenju, akcije su sprovedene bez… »
Vesti dana »
Politikolog Ivković za Insajder: Pobeda Petera Mađara neće imati direktnog uticaja na izbore u Srbiji, ali donosi faktor optimizma i inspiracije (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih
Viktor Orban se oglasio dan nakon poraza na izborima: Otkrio naredne korake i zahvalio se biračima
Mondo pre 3 satajoš 41 povezana
Zbog povratka građana sa odmora, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima
N1 Info pre 11 satijoš 23 povezane
Blokiran Ormuški moreuz: Tramp objavio da će eliminisati iranske brodove koji priđu, zvaničnici Irana kritikuju potez
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 123 povezane