Povezane vesti
Prodaja Birkin tašni vijetnamske osuđene bogatašice kao nadoknada za proneveru
BBC News 30.01.2026
Vijetnamka, osuđena na doživotni zatvor, na suđenju je pokušala da izdejstvuje da zadrži torbe, tvrdeći da želi da ih ostavi deci za uspomenu, ali je sud to odbio. Truong Mi Lan, 68-godišnja vijetnamska investitorka, proneverila je više od 44 milijarde… »
Danas 30.01.2026
Truong Mi Lan, 68-godišnja vijetnamska investitorka, proneverila je više od 44 milijarde dolara za 11 godina, za šta služi doživotnu kaznu zatvora. Naređeno joj je da vrati 27 milijardi dolara na ime odštete. Vijetnamske vlasti žele da njenom imovinom… »
NIN 30.01.2026
Truong Mi Lan, 68-godišnja vijetnamska investitorka, proneverila je više od 44 milijarde dolara za 11 godina, za šta služi doživotnu kaznu zatvora. Naređeno joj je da vrati 27 milijardi dolara na ime odštete. Vijetnamske vlasti žele da njenom imovinom… »
Radio 021 30.01.2026
Vijetnamka, osuđena na doživotni zatvor, na suđenju je pokušala da izdejstvuje da zadrži torbe, tvrdeći da želi da ih ostavi deci za uspomenu, ali je sud to odbio. STRINGER/EPA-EFE/REX/Shutterstock Truong Mi Lan najpre je bila osuđena na smrtnu kaznu, pa… »
Južne vesti 30.01.2026
STRINGER/EPA-EFE/REX/Shutterstock Truong Mi Lan najpre je bila osuđena na smrtnu kaznu, pa joj je preinačena na doživotni zatvor Truong Mi Lan, 68-godišnja vijetnamska investitorka, proneverila je više od 44 milijarde dolara za 11 godina, za šta služi… »
Vesti dana »
Zašto se onda vodio ovaj rat? Iran proglasio pobedu nad SAD, Vašington pristao i na prestanak rata u Libanu “Amerikanci već posle 10 dana shvatili da ne mogu pobediti“
Dnevnik pre 1 satjoš 55 povezanih
(Poluvreme) Prijateljska utakmica u Istanbulu: Efes očajan, Partizan proigrao na krilima Miltona!
Hot sport pre 8 minutajoš 35 povezanih
Preminuo Duško Vujošević: Javili se Partizanovi "đaci", Srbija se oprašta od legende
Mondo pre 2 satajoš 92 povezane
Vremenska prognoza Srbije: sunčano sa kratkotrajnom kišom i mrazem, temperature do 15 stepeni
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 43 povezane
Pobedom protiv Radničkog Novosađani završili osnovni deo prvenstva: Voša sa druge pozicije u plej-of
Dnevnik pre 8 minutajoš 37 povezanih