Povezane vesti
Prodaja Birkin tašni vijetnamske osuđene bogatašice kao nadoknada za proneveru
BBC News pre 9 sati
Vijetnamka, osuđena na doživotni zatvor, na suđenju je pokušala da izdejstvuje da zadrži torbe, tvrdeći da želi da ih ostavi deci za uspomenu, ali je sud to odbio. Truong Mi Lan, 68-godišnja vijetnamska investitorka, proneverila je više od 44 milijarde… »
Danas pre 9 sati
Truong Mi Lan, 68-godišnja vijetnamska investitorka, proneverila je više od 44 milijarde dolara za 11 godina, za šta služi doživotnu kaznu zatvora. Naređeno joj je da vrati 27 milijardi dolara na ime odštete. Vijetnamske vlasti žele da njenom imovinom… »
NIN pre 9 sati
Truong Mi Lan, 68-godišnja vijetnamska investitorka, proneverila je više od 44 milijarde dolara za 11 godina, za šta služi doživotnu kaznu zatvora. Naređeno joj je da vrati 27 milijardi dolara na ime odštete. Vijetnamske vlasti žele da njenom imovinom… »
Radio 021 pre 9 sati
Vijetnamka, osuđena na doživotni zatvor, na suđenju je pokušala da izdejstvuje da zadrži torbe, tvrdeći da želi da ih ostavi deci za uspomenu, ali je sud to odbio. STRINGER/EPA-EFE/REX/Shutterstock Truong Mi Lan najpre je bila osuđena na smrtnu kaznu, pa… »
Južne vesti pre 9 sati
STRINGER/EPA-EFE/REX/Shutterstock Truong Mi Lan najpre je bila osuđena na smrtnu kaznu, pa joj je preinačena na doživotni zatvor Truong Mi Lan, 68-godišnja vijetnamska investitorka, proneverila je više od 44 milijarde dolara za 11 godina, za šta služi… »
Vesti dana »
Danci i Nemci u finalu Evropskog prvenstva u rukometu: Gidsel ili Knor, pitanje je sad
Dnevnik pre 2 satajoš 2 povezane
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 20 minutajoš 3 povezane
Promena je stigla, utoplite se - evo kakav vikend nas čeka: Vremenska prnognoza za subotu, 30. januar
Večernje novosti pre 3 satajoš 2 povezane