Povezane vesti
"Nadao sam se da će Zvezda da izvuče Dinamo": Vučić o evropskom proleću crveno-belih
Mondo pre 22 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na TikToku je u razgovoru sa građanima govorio o evropskim uspesima Zvezde u košarci i fudbalu, kao i o promenama u ekipi FK Partizan. Pre svega, rekao je da se nadao dvomeču Zvezde i Dinamo Zagreba u plej-ofu Lige… »
Crvena zvezda među četiri ili pet najjačih timova u Evropi! Vučić: Obično sam saglasan sa Đurovićem
Kurir pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na društvenoj mreži "TikTok" na pitanja građana. Jedno od pitanja odnosilo se na Košarkaški klub Crvena zvezda. -Što se košarke tiče, mislim da Zvezda ima četvrti ili peti najbolji tim u Evropi i sa njim… »
Predsednik Vučić: Nadao sam se da će Zvezda izvući Dinamo, košarkaši crveno-belih bolji od Reala, Barselone...
Večernje novosti pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uključio se po prvi put putem TikToka u prenos uživo, gde je razgovarao sa pratiocima o raznim temama. Jedna od njih bili su i "večiti rivali" Zvezda i Partizan. Foto printskrin TikTok/jasamalaksandar O rezultatu Crvene… »
Vesti dana »
Kakva je trnutna situacija na mestu obrušavanja kuće u Džordža Vašingtona Sve službe bezbednosti na terenu, saobraćaj i dalje onemogućen video
Kurir pre 1 satjoš 46 povezanih
Tema jutra: Šta sve (ne) znamo o zapleni pet tona marihuane u Konjuhu
N1 Info pre 2 satajoš 13 povezanih
Isplivale tajne poruke Ilona Maska i Džefrija Epstina: Milijarder se ponovo oglasio, evo o čemu su se dopisivali
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane
Vremenska prognoza Srbije: hladni talas sa snegom, ledeni dani i razvedravanje sredinom nedelje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih