Povezane vesti
"Nadao sam se da će Zvezda da izvuče Dinamo": Vučić o evropskom proleću crveno-belih
Mondo pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na TikToku je u razgovoru sa građanima govorio o evropskim uspesima Zvezde u košarci i fudbalu, kao i o promenama u ekipi FK Partizan. Pre svega, rekao je da se nadao dvomeču Zvezde i Dinamo Zagreba u plej-ofu Lige… »
Crvena zvezda među četiri ili pet najjačih timova u Evropi! Vučić: Obično sam saglasan sa Đurovićem
Kurir pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na društvenoj mreži "TikTok" na pitanja građana. Jedno od pitanja odnosilo se na Košarkaški klub Crvena zvezda. -Što se košarke tiče, mislim da Zvezda ima četvrti ili peti najbolji tim u Evropi i sa njim… »
Predsednik Vučić: Nadao sam se da će Zvezda izvući Dinamo, košarkaši crveno-belih bolji od Reala, Barselone...
Večernje novosti pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uključio se po prvi put putem TikToka u prenos uživo, gde je razgovarao sa pratiocima o raznim temama. Jedna od njih bili su i "večiti rivali" Zvezda i Partizan. Foto printskrin TikTok/jasamalaksandar O rezultatu Crvene… »
Vesti dana »
Ministarstvo spoljnih poslova preporučilo građanima Srbije da napuste Iran zbog rizika od pogoršanja bezbednosne situacije
Danas pre 29 minutajoš 3 povezane
"Danas je sve došlo na svoje" Trener Mege posle plasmana u finale KRK: Prava škola za nas!
Kurir pre 4 minutajoš 4 povezane
021: Žena na koju je naleteo voz kod Petrovaradina poginula na licu mesta
Danas pre 54 minutajoš 2 povezane