Povezane vesti

"Nadao sam se da će Zvezda da izvuče Dinamo": Vučić o evropskom proleću crveno-belih

"Nadao sam se da će Zvezda da izvuče Dinamo": Vučić o evropskom proleću crveno-belih

Mondo pre 22 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na TikToku je u razgovoru sa građanima govorio o evropskim uspesima Zvezde u košarci i fudbalu, kao i o promenama u ekipi FK Partizan. Pre svega, rekao je da se nadao dvomeču Zvezde i Dinamo Zagreba u plej-ofu Lige… »
Crvena zvezda među četiri ili pet najjačih timova u Evropi! Vučić: Obično sam saglasan sa Đurovićem

Crvena zvezda među četiri ili pet najjačih timova u Evropi! Vučić: Obično sam saglasan sa Đurovićem

Kurir pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na društvenoj mreži "TikTok" na pitanja građana. Jedno od pitanja odnosilo se na Košarkaški klub Crvena zvezda. -Što se košarke tiče, mislim da Zvezda ima četvrti ili peti najbolji tim u Evropi i sa njim… »
Predsednik Vučić: Nadao sam se da će Zvezda izvući Dinamo, košarkaši crveno-belih bolji od Reala, Barselone...

Predsednik Vučić: Nadao sam se da će Zvezda izvući Dinamo, košarkaši crveno-belih bolji od Reala, Barselone...

Večernje novosti pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uključio se po prvi put putem TikToka u prenos uživo, gde je razgovarao sa pratiocima o raznim temama. Jedna od njih bili su i "večiti rivali" Zvezda i Partizan. Foto printskrin TikTok/jasamalaksandar O rezultatu Crvene… »

Vesti dana »