Povezane vesti
"Nadao sam se da će Zvezda da izvuče Dinamo": Vučić o evropskom proleću crveno-belih
Mondo 30.01.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na TikToku je u razgovoru sa građanima govorio o evropskim uspesima Zvezde u košarci i fudbalu, kao i o promenama u ekipi FK Partizan. Pre svega, rekao je da se nadao dvomeču Zvezde i Dinamo Zagreba u plej-ofu Lige… »
Crvena zvezda među četiri ili pet najjačih timova u Evropi! Vučić: Obično sam saglasan sa Đurovićem
Kurir 30.01.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na društvenoj mreži "TikTok" na pitanja građana. Jedno od pitanja odnosilo se na Košarkaški klub Crvena zvezda. -Što se košarke tiče, mislim da Zvezda ima četvrti ili peti najbolji tim u Evropi i sa njim… »
Predsednik Vučić: Nadao sam se da će Zvezda izvući Dinamo, košarkaši crveno-belih bolji od Reala, Barselone...
Večernje novosti 30.01.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uključio se po prvi put putem TikToka u prenos uživo, gde je razgovarao sa pratiocima o raznim temama. Jedna od njih bili su i "večiti rivali" Zvezda i Partizan. Foto printskrin TikTok/jasamalaksandar O rezultatu Crvene… »
Vesti dana »
Srpski grad uvodi mere zbog paklenih vrućina! Na snazi i stroga zabrana zbog vrelih dana, evo koja područja su najugroženija tokom toplotnog talasa
Kurir pre 12 satijoš 26 povezanih
Nije izabran predsednik Saveta REM-a, nijedan kandidat nije dobio potrebnu većinu
RTS pre 1 satjoš 41 povezana
Zarada Majkrosofta premašila očekivanja! Akcije skočile: Veštačka inteligencija donela veliki rast
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
Nastavlja se haos u svetskom fudbalu, posle UEFA još jedna organizacija protiv FIFA
Telegraf pre 25 minutajoš 34 povezane
Predsednik UAE Mohamed bin Zajed pokrenuo inicijativu za stipendiranje studenata iz Srbije u Emiratima
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane