Povezane vesti
Zvezda filma "Sam u kući" emotivnim rečima se oprostio od glumice: "Mislio sam da imamo još vremena, mama"
Mondo pre 20 sati
Menadžerka glumice, dobitnice Emi nagrade, Ketrin O' Hare potvrdila je za PEOPLE u petak, 30. januara, da je preminula u 71. godini. Uzrok smrti za sada nije objavljen. U prazničnom klasiku iz 1990. godine "Sam u kući", O' Hara je igrala majku koja… »
"Mama, mislio sam da imamo još vremena..." Kevin reagovao na vest o smrti svoje filmske majke. "Volim te, videćemo se kasnije."…
Kurir pre 21 sat
Kolega Ketrin O’Hare iz filma "Sam u kući", Mekoli Kalkin, reagovao je na tužnu vest o njenoj smrti. U filmu " Sam u kući", prazničnom klasiku iz 1990. godine, O’Hara je igrala majku koja slučajno ostavlja svog sina Kevina (koga tumači Kalkin) samog kod… »
Makoli Kalkin se emotivnom porukom oprostio od Ketrin: "Mama, mislio sam da imamo vremena..." FOTO
B92 pre 21 sat
Glumac Makoli Kalkin oprostio se od Ketrin O'Hara, legendarne glumice koja je tumačila njegovu majku u kultnom božićnom filmu "Sam u kući". Njena menadžerka potvrdila je da je glumica preminula u 71. godini života. Ketrin O'Hara u filmovima je igrala… »
(Foto) "Mislio sam da imamo vremena” Mekoli Kalkin se oprostio od svoje filmske mame Pune oči suza zbog potresnog poslednjeg…
Dnevnik pre 21 sat
Mekoli Kalkin, Kevin iz filma "Sam u kući", emotivno se oprostio od filmske majke: "Mama, mislio sam da..." Mnoge je rastužila vest da je preminula Ketrin O'Hara, legendarna glumica iz filma "Sam u kući". Povodom njene smrti oglasio se Mekoli Kalkin. A… »
Mekoli Kalkin, Kevin iz filma "Sam u kući", emotivno se oprostio od filmske majke: "Mama, mislio sam da..."
Telegraf pre 22 sata
Mnoge je rastužila vest da je preminula Ketrin O'Hara, legendarna glumica iz filma "Sam u kući". Povodom njene smrti oglasio se Mekoli Kalkin. Glumac, koji je igrao Kevina Mekalistera u serijalu filmova "Sam u kući", emotivno se oprostio od svoje filmske… »
Vesti dana »
Progovorili svedoci urušavanja stare zgrade u centru Beograda: "Odjednom smo videli ogroman oblak prašine"
Mondo pre 1 satjoš 44 povezane
Droga kod Kruševca stigla iz Albanije preko Kosova i Metohije: Ovo je cela ruta narkotika vrednih više miliona evra
Mondo pre 2 satajoš 15 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: hladni talas sa snegom i ledenim danima, potom otopljenje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Milioni novih dokumenata o Epstinu: Gejts, Mask i ražalovani princ Endru nad telom žene
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane
Novi DSS: Obrušavanje zgrade u Džordža Vašingtona posledica sistemskog nemara
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih