Povezane vesti

Zvezda filma "Sam u kući" emotivnim rečima se oprostio od glumice: "Mislio sam da imamo još vremena, mama"

Zvezda filma "Sam u kući" emotivnim rečima se oprostio od glumice: "Mislio sam da imamo još vremena, mama"

Mondo pre 20 sati
Menadžerka glumice, dobitnice Emi nagrade, Ketrin O' Hare potvrdila je za PEOPLE u petak, 30. januara, da je preminula u 71. godini. Uzrok smrti za sada nije objavljen. U prazničnom klasiku iz 1990. godine "Sam u kući", O' Hara je igrala majku koja… »
"Mama, mislio sam da imamo još vremena..." Kevin reagovao na vest o smrti svoje filmske majke. "Volim te, videćemo se kasnije."…

"Mama, mislio sam da imamo još vremena..." Kevin reagovao na vest o smrti svoje filmske majke. "Volim te, videćemo se kasnije."…

Kurir pre 21 sat
Kolega Ketrin O’Hare iz filma "Sam u kući", Mekoli Kalkin, reagovao je na tužnu vest o njenoj smrti. U filmu " Sam u kući", prazničnom klasiku iz 1990. godine, O’Hara je igrala majku koja slučajno ostavlja svog sina Kevina (koga tumači Kalkin) samog kod… »
Makoli Kalkin se emotivnom porukom oprostio od Ketrin: "Mama, mislio sam da imamo vremena..." FOTO

Makoli Kalkin se emotivnom porukom oprostio od Ketrin: "Mama, mislio sam da imamo vremena..." FOTO

B92 pre 21 sat
Glumac Makoli Kalkin oprostio se od Ketrin O'Hara, legendarne glumice koja je tumačila njegovu majku u kultnom božićnom filmu "Sam u kući". Njena menadžerka potvrdila je da je glumica preminula u 71. godini života. Ketrin O'Hara u filmovima je igrala… »
(Foto) "Mislio sam da imamo vremena” Mekoli Kalkin se oprostio od svoje filmske mame Pune oči suza zbog potresnog poslednjeg…

(Foto) "Mislio sam da imamo vremena” Mekoli Kalkin se oprostio od svoje filmske mame Pune oči suza zbog potresnog poslednjeg…

Dnevnik pre 21 sat
Mekoli Kalkin, Kevin iz filma "Sam u kući", emotivno se oprostio od filmske majke: "Mama, mislio sam da..." Mnoge je rastužila vest da je preminula Ketrin O'Hara, legendarna glumica iz filma "Sam u kući". Povodom njene smrti oglasio se Mekoli Kalkin. A… »
Mekoli Kalkin, Kevin iz filma "Sam u kući", emotivno se oprostio od filmske majke: "Mama, mislio sam da..."

Mekoli Kalkin, Kevin iz filma "Sam u kući", emotivno se oprostio od filmske majke: "Mama, mislio sam da..."

Telegraf pre 22 sata
Mnoge je rastužila vest da je preminula Ketrin O'Hara, legendarna glumica iz filma "Sam u kući". Povodom njene smrti oglasio se Mekoli Kalkin. Glumac, koji je igrao Kevina Mekalistera u serijalu filmova "Sam u kući", emotivno se oprostio od svoje filmske… »

Vesti dana »