Povezane vesti
Zvezda filma "Sam u kući" emotivnim rečima se oprostio od glumice: "Mislio sam da imamo još vremena, mama"
Mondo 30.01.2026
Menadžerka glumice, dobitnice Emi nagrade, Ketrin O' Hare potvrdila je za PEOPLE u petak, 30. januara, da je preminula u 71. godini. Uzrok smrti za sada nije objavljen. U prazničnom klasiku iz 1990. godine "Sam u kući", O' Hara je igrala majku koja… »
"Mama, mislio sam da imamo još vremena..." Kevin reagovao na vest o smrti svoje filmske majke. "Volim te, videćemo se kasnije."…
Kurir 30.01.2026
Kolega Ketrin O’Hare iz filma "Sam u kući", Mekoli Kalkin, reagovao je na tužnu vest o njenoj smrti. U filmu " Sam u kući", prazničnom klasiku iz 1990. godine, O’Hara je igrala majku koja slučajno ostavlja svog sina Kevina (koga tumači Kalkin) samog kod… »
Makoli Kalkin se emotivnom porukom oprostio od Ketrin: "Mama, mislio sam da imamo vremena..." FOTO
B92 30.01.2026
Glumac Makoli Kalkin oprostio se od Ketrin O'Hara, legendarne glumice koja je tumačila njegovu majku u kultnom božićnom filmu "Sam u kući". Njena menadžerka potvrdila je da je glumica preminula u 71. godini života. Ketrin O'Hara u filmovima je igrala… »
(Foto) "Mislio sam da imamo vremena” Mekoli Kalkin se oprostio od svoje filmske mame Pune oči suza zbog potresnog poslednjeg…
Dnevnik 30.01.2026
Mekoli Kalkin, Kevin iz filma "Sam u kući", emotivno se oprostio od filmske majke: "Mama, mislio sam da..." Mnoge je rastužila vest da je preminula Ketrin O'Hara, legendarna glumica iz filma "Sam u kući". Povodom njene smrti oglasio se Mekoli Kalkin. A… »
Mekoli Kalkin, Kevin iz filma "Sam u kući", emotivno se oprostio od filmske majke: "Mama, mislio sam da..."
Telegraf 30.01.2026
Mnoge je rastužila vest da je preminula Ketrin O'Hara, legendarna glumica iz filma "Sam u kući". Povodom njene smrti oglasio se Mekoli Kalkin. Glumac, koji je igrao Kevina Mekalistera u serijalu filmova "Sam u kući", emotivno se oprostio od svoje filmske… »
Vesti dana »
HLADNO JUTRO, SUNCE PRE PODNE, A ONDA NAOBLAČENJE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas u Srbiji
Glas juga pre 29 minutajoš 22 povezane
Sve što znamo o 20. danu rata na Bliskom istoku: Izrael više neće napadati iranska energetska postrojenja, nafta skočila na 115 dolara, a Tramp traži milijarde dolara za Pentagon
Nedeljnik pre 10 minutajoš 16 povezanih