Povezane vesti
Ne prestaju poniženja, a ni amnezije: Ivan obrukao Saru pred čitavom nacijom "Ovakva devojka mi ne treba..."
Telegraf 30.01.2026
U toku emisije "Gledanje snimaka" voditelj Milan Milošević najavio je klip u kom se Sara Stojanović raduje zbog pomirenja sa Ivanom Marinkovićem. - Prijalo mi je kad smo se poljubili. Ako on pije, ja ne pijem. On je od mene tražio samo da budem iskrena i… »
Nova poniženja i nove amnezije! Ivan obrukao Saru pred čitavom nacijom, učesnici ostali u šoku (video)
Kurir 30.01.2026
U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević najavio je klip u kom se Sara Stojanović raduje zbog pomirenja sa Ivanom Marinkovićem. - Prijalo mi je kad smo se poljubili. Ako on pije, ja ne pijem. On je od mene tražio samo da budem… »
Vesti dana »
Detalji tragedije kod Novog Pazara: Pokušale na električnom trotinetu da se uključe na magistralu, od siline udarca jedna devojčica ostala na kolovozu, dok je druga odbačena pored puta
Nova pre 3 minutajoš 30 povezanih
Evropski pokret u Srbiji: Ne iznenađuju vest da Evropska komisija razmatra zamrzavanje paketa finansija Srbiji
Insajder pre 4 satijoš 41 povezana
Iranska delegacija stigla u Islamabad, evo ko je glavni pregovarač! Vensov avion na putu ka Pakistanu, svet sa nestrpljenjem iščekuje istorijske pregovore
Kurir pre 3 minutajoš 35 povezanih
UŽIVO Tramp vrši pritisak uoči sutrašnjih pregovora, Iran izneo svoje uslove Americi
Sputnik pre 37 minutajoš 41 povezana
(Foto) Minut ćutanja i ruže na terenu: Arena u znaku Duška Vujoševića, navijači se u suzama oprostili od slavnog trenera
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 84 povezane