Povezane vesti
Novi haos matore i bore! Nakon tuče i hitne kazne otišli korak dalje, prišli jedno drugom i onda...
Kurir 30.01.2026
Bora Santana i Jovana Tomić Matora ne odustaju od svađanja. Nakon haosa koji su danas napravili tokom Nominacije odabranih nisu se smirili, već su rat nastavili. - Nema potrebe da pričaš sa njim! Ja sam sa njim završila sve - rekla je Matora. - Ti si… »
Haos u Eliti! Leti perje između Matore i Bore: Nakon tuče i hitne kazne uneli se jedno drugom u lice, a onda...
Telegraf 30.01.2026
Bora Santana i Jovana Tomić Matora ne odustaju od svađanja. Nakon haosa koji su danas napravili tokom Nominacije odabranih nisu se smirili, već su rat nastavili. - Nema potrebe da pričaš sa njim! Ja sam sa njim završila sve - rekla je Matora. - Ti si… »
Vesti dana »
Tačno u ponoć otvoren portal za 6.000 dinara: Ovo su koraci za prijavu, na jednu stvar posebno obratite pažnju
Mondo pre 26 minutajoš 9 povezanih
Danas sunčano i toplo, temperatura do 32 stepena: U sredu još toplije, evo kada stižu kiša i osetnije zahlađenje
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih
Na današnji dan, 7. septembar: Rođena kraljica Elizabeta I, režiser Elija Kazan...
N1 Info pre 46 minutajoš 4 povezane
Arnautović ostao bez reči: "Auuuh..." Zbog jednog detalja sa derbija nije mogao da sakrije emocije! Mnogima je promakao... (video)
Kurir pre 6 minutajoš 7 povezanih