Povezane vesti
Novi haos matore i bore! Nakon tuče i hitne kazne otišli korak dalje, prišli jedno drugom i onda...
Kurir 30.01.2026
Bora Santana i Jovana Tomić Matora ne odustaju od svađanja. Nakon haosa koji su danas napravili tokom Nominacije odabranih nisu se smirili, već su rat nastavili. - Nema potrebe da pričaš sa njim! Ja sam sa njim završila sve - rekla je Matora. - Ti si… »
Haos u Eliti! Leti perje između Matore i Bore: Nakon tuče i hitne kazne uneli se jedno drugom u lice, a onda...
Telegraf 30.01.2026
Bora Santana i Jovana Tomić Matora ne odustaju od svađanja. Nakon haosa koji su danas napravili tokom Nominacije odabranih nisu se smirili, već su rat nastavili. - Nema potrebe da pričaš sa njim! Ja sam sa njim završila sve - rekla je Matora. - Ti si… »
Vesti dana »
Odobreno korišćenje operativnih rezervi evro dizela za stabilno snabdevanje
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 31 povezana
Mali: Država izdvojila 300 miliona dinara za 30.000 turističkih vaučera, za građane sa penzijom manjom od 80.000 dinara
Newsmax Balkans pre 41 minutajoš 25 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 23. jul: Danas jutro sunčano, popodne oblačno sa kišom
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
EPS: Ova godina jedna od najlošijih za hidroelektrane zbog suše, snabdevanje strujom stabilno uprkos niskom vodostaju Dunava
Forbes pre 26 minutajoš 14 povezanih