Povezane vesti
Novi haos matore i bore! Nakon tuče i hitne kazne otišli korak dalje, prišli jedno drugom i onda...
Kurir 30.01.2026
Bora Santana i Jovana Tomić Matora ne odustaju od svađanja. Nakon haosa koji su danas napravili tokom Nominacije odabranih nisu se smirili, već su rat nastavili. - Nema potrebe da pričaš sa njim! Ja sam sa njim završila sve - rekla je Matora. - Ti si… »
Haos u Eliti! Leti perje između Matore i Bore: Nakon tuče i hitne kazne uneli se jedno drugom u lice, a onda...
Telegraf 30.01.2026
Bora Santana i Jovana Tomić Matora ne odustaju od svađanja. Nakon haosa koji su danas napravili tokom Nominacije odabranih nisu se smirili, već su rat nastavili. - Nema potrebe da pričaš sa njim! Ja sam sa njim završila sve - rekla je Matora. - Ti si… »
Vesti dana »
Evropski pokret u Srbiji: Ne iznenađuju vest da Evropska komisija razmatra zamrzavanje paketa finansija Srbiji
Insajder pre 1 satjoš 37 povezanih
"Iranci su danas živi samo iz jednog razloga!" Tramp ponovo pobesneo uoči pregovora, dao i novi ultimatum Teheranu: "Čeka nas najjači reset sveta!" (foto, video)
Blic pre 37 minutajoš 32 povezane
Počela puna primena EES sistema – kakvo je stanje na graničnim prelazima
RTS pre 17 minutajoš 73 povezane
IDF: U ratnom smo stanju, nema mira sa Hezbolahom; Iran: Pregovori sa SAD uslovljeni primirjem u Libanu
RTS pre 2 satajoš 39 povezanih
Jedna devojčica poginula, druga teško povređena u sudaru automobila i trotineta u Novom Pazaru
Radio 021 pre 1 satjoš 22 povezane