Povezane vesti

Jokić o povratku: „Drao sam se na televizor“

Vesti online pre 1 dan
Nikola Jokić se vratio u pobedi Denvera nad Los Anđeles Klipersima i još jednom je ispisao istoriju NBA lige kao prvi koji je za 25 minuta imao preko 30 poena i 10 skokova. Pričajući o povratku, otkrio je kako je provodio vreme dok je pauzirao u… »
Jokić: „Onaj gore“ me čuva, ponosan sam na pripreme tokom leta

Jokić: „Onaj gore“ me čuva, ponosan sam na pripreme tokom leta

Sport klub pre 1 dan
Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić izjavio je da je srećan jer su njegovi saigrači uspeli da ućutkaju svoje kritičare, pošto su beležili impresivne rezultate i dok je on bio povređen. Reprezenativac Srbije nedavno se vratio na teren, nakon što je… »
Jokić se vratio na teren posle mesec dana i pregazio Kliperse, ostao je u trci za MVP titulu

Jokić se vratio na teren posle mesec dana i pregazio Kliperse, ostao je u trci za MVP titulu

Telegraf pre 1 dan
Posle 16 utakmica pauze i mesec dana oporavka od povrede, srpski košarkaš Nikola Jokić konačno se vratio na parket NBA lige i odmah zablistao! U pobedi njegovog Denvera nad Los Anđeles Klipersima, rezultatom 122:109, Jokić je ostvario dabl-dabl učinak od… »
Lagana pobeda Turk Telekoma pred Bešiktaš, Smit brijira uoči okršaja sezone

Lagana pobeda Turk Telekoma pred Bešiktaš, Smit brijira uoči okršaja sezone

Sportske.net pre 11 sati
Košarkaši Turk Telekoma trijumfalno su zaokružili nedelju pošto su nakon pobede protiv Liektabelisa u Evrokupu slavili u prvenstvu Turske protiv Tofaša rezultatom 95:78 u meču koji je obeležio nekadašnji bek Partizana Džejlen Smit. Iskusni košarkaš, koji… »
OK Radnički slavio u pet setova – velika pobeda pred domaćom publikom

OK Radnički slavio u pet setova – velika pobeda pred domaćom publikom

Ritam grada Kg pre 13 sati
Odbojkaši Radničkog upisali su važnu pobedu u 13. koluSuperlige Srbije, pošto su večeras u Kragujevcu savladali ekipu Mladog Radnika rezultatom 3:2. Posle velike borbe i neizvesnog meča, Kragujevčani su do trijumfa stigli po setovima 25:21, 25:20, 22:25… »
Odbojka: Važna pobeda Radničkog pred domaćom publikom

Odbojka: Važna pobeda Radničkog pred domaćom publikom

Kragujevačke pre 13 sati
Odbojkaši Radničkog upisali su važnu pobedu u 13. koluSuperlige Srbije, pošto su večeras u Kragujevcu savladali ekipu Mladog Radnika rezultatom 3:2. Posle velike borbe i neizvesnog meča, Kragujevčani su do trijumfa stigli po setovima 25:21, 25:20, 22:25… »
Jedna reč Nikole Jokića je bila dovoljna: Lupio rukom o sto, razgoračio oči i odjurio

Jedna reč Nikole Jokića je bila dovoljna: Lupio rukom o sto, razgoračio oči i odjurio

Mondo pre 16 sati
Nikola Jokić se vratio na teren posle više od mesec dana pauze i doneo je pobedu Denveru protiv Los Anđeles Klipersa. Imao je 31 poen, 12 skokova i 5 asistencija, a pojavio se posle meča i pred novinarima. Pričao im je naširoko o svom oporavku, povredi… »
Jokić gledao zastave Srbije i slušao ovacije: Ovako je Denver dočekao povratak najboljeg na svetu

Jokić gledao zastave Srbije i slušao ovacije: Ovako je Denver dočekao povratak najboljeg na svetu

Mondo pre 19 sati
Najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić vratio se na parket nakon nešto više od mesec dana pauze, a odmah u prvom meču pokazao je da o povredi kolena više ne treba da se priča. Ekipu Denver Nagetsa vodio je do pobede nad Klipersima (122:109) i to sa 31… »
Dabl-dabl Jokića u pobedi Denvera nad Los Anđeles Klipersima

Politika pre 19 sati
​ Jokić je zaigrao prvi put od povrede kolena koju je zadobio 29. decembra i meč je završio sa 31 poenom. Košarkaši Denver pobedili su u noći između petka i subote na svom terenu Los Anđeles Kliperse 122:109, a posle povrede na teren se vratio srpski… »
Luka Dončić umalo pao preko legendarnog Rusa: Slovenac se nije ni okrenuo, a Aleks ga je spasio

Luka Dončić umalo pao preko legendarnog Rusa: Slovenac se nije ni okrenuo, a Aleks ga je spasio

Telegraf pre 20 sati
Bila je ovo još jedna magična noć za Luku Dončića. Čak i nakon što je gledao polufinale Novaka Đokovića tokom cele noći na Australijan openu, Slovenac se vratio na teren i ponovo pokazao ko je glavni, pošto je na meču sa Vašingtonom ostvario tripl-dabl… »
Jokić vodio Denver do pobede i ostao u MVP trci!

Jokić vodio Denver do pobede i ostao u MVP trci!

Vesti online pre 22 sata
Nikola Jokić vratio se na parket posle oporavka od povrede hiperekstenzije ligamenata kolena, koju je doživeo 29. decembra i vodio je Denver do pobede nad Los Anđeles Klipersa 122:109 sa dabl-dabl učinkom. NBA rezultati. Jokić je, po običaju bio… »

Sputnik pre 22 sata
Nikola Jokić se vratio u pobedi Denvera nad Los Anđeles Klipersima i još jednom je ispisao istoriju NBA lige kao prvi koji je za 25 minuta imao preko 30 poena i 10 skokova. Pričajući o povratku, otkrio je kako je provodio vreme dok je pauzirao u… »
Au, šta ti dečko radiš!? Luka Dončić deli lekcije u pobedi Lejkersa nad Vizardsima

Au, šta ti dečko radiš!? Luka Dončić deli lekcije u pobedi Lejkersa nad Vizardsima

Večernje novosti pre 22 sata
Košarkaši Los Anđeles lejkersa pobedili su u gostima Vašington vizardse 142:111 u utakmici regularnog dela sezone NBA lige. FOTO: Tanjug/AP Slovenački košarkaš je već na poluvremenu imao tripl-dabl, a utakmicu je završio sa 37 poena, 13 asistencija i 11… »
Magični Dončić ostvario tripl-dabl za 18 minuta! Razneo nesrećni Vašington i ispisao istoriju, ali Jokića nije uspeo da…

Magični Dončić ostvario tripl-dabl za 18 minuta! Razneo nesrećni Vašington i ispisao istoriju, ali Jokića nije uspeo da…

Kurir pre 23 sata
Košarkaši Los Anđeles Lejkersa savladali su prethodne noći na gostovanju ekipu Vašingtona rezultatom 142:111. Lejkerse je predvodio slovenački internacionalac Luka Dončić, koji je meč završio sa impresivnim tripl-dabl učinkom, zabeležio je 37 poena, 13… »
Energetski iscrpljujuć oporavak od povrede Nikole Jokića: Nervirao sam se i vikao u televizor

Energetski iscrpljujuć oporavak od povrede Nikole Jokića: Nervirao sam se i vikao u televizor

Euronews pre 22 sata
Nikola Jokić je posle mesec dana pauze ponovo na parketu! Srpski centar je oporavio tegobe kolena u pravom trenutku za povratak u MVP trku, što njega i ne interesuje toliko. Vodio je Denver do važne pobede nad LA Klipersima, a u publici je imao veliku… »
Jokić na povratku odmah oborio rekord

Jokić na povratku odmah oborio rekord

B92 pre 22 sata
Srpski košarkaš Nikola Jokić imao je zapažen učinak u pobedi Nagetsa nad Klipersima (122:109). Postigao je 31 poen (8/11 iz igre, 2/3 za tri, 13/17 penali), 12 skokova, pet asistencija i tri ukradene lopte. Bio je ovo njegov prvi meč još od 29. decembra… »
Nikola Jokić je čudo, Amerikanci usred studija sve ostavili i zaigrali srpsko kolo

Nikola Jokić je čudo, Amerikanci usred studija sve ostavili i zaigrali srpsko kolo

Telegraf pre 23 sata
Srpski košarkaš Nikola Jokić postigao je 31 poen u prvom meču posle oporavka od povrede, u pobedi Denvera kod kuće protiv Los Anđeles Klipersa rezultatom 122:109. Jokić se vratio u sastav Nagetsa prvi put od 29. decembra, otkad je zbog povrede kolena… »
Jokić se vratio nakon povrede i predvodio Denver do pobede (VIDEO)

Jokić se vratio nakon povrede i predvodio Denver do pobede (VIDEO)

Danas pre 24 sata
Košarkaši Denvera pobedili su u noći između petka i subote na svom terenu Los Anđeles Kliperse rezultatom 122:109 u meču NBA lige. Srpski as Nikola Jokić je zaigrao prvi put od povrede kolena koju je zadobio 29. decembra i predvodio je svoj tim… »
Onaj odozgo me čuva, znam da radim sve kako treba: Konferencija za medije koja je upalila Ameriku!

Onaj odozgo me čuva, znam da radim sve kako treba: Konferencija za medije koja je upalila Ameriku!

Hot sport pre 24 sata
Definitivno im je nedostajao! Posle čak 31 dana pauze zbog povrede kolena, Nikola Jokić odigrao je prvi meč u 2026. godini i predvodio Denver Nagetse do ubedljive pobede nad Los Anđeles Klipersima – 122:109. Srpski as nije pokazao ni trunku rđe. Za samo… »
SAD nek daju nekom drugom MVP titulu, ako ih nije sramota! Jokić je najbolji na svetu - i tačka: Vratio se posle mesec dana…

SAD nek daju nekom drugom MVP titulu, ako ih nije sramota! Jokić je najbolji na svetu - i tačka: Vratio se posle mesec dana…

Kurir pre 24 sata
Vratio se posle jednomesečne pauze i nastavio tamo gde je stao - kao da se ništa nije dogodilo! Propustio je Nikola Jokić 16 uzastopnih mečeva zbog neugodne povrede kolena, a onda se vratio na teren odmah izdominirao u svom prepoznatljivom stilu. Denver… »
Jokić se vratio na teren posle mesec dana i zabeležio dabl-dabl učinak

Jokić se vratio na teren posle mesec dana i zabeležio dabl-dabl učinak

Newsmax Balkans pre 24 sata
Nikola Jokić se posle mesec dana pauze oporavio od povrede kolena i bio najznačajniji faktor u pobedi Denver Nagetsa nad Los Anđeles Klipersima rezultatom 122:109. Prema pisanju Arene Sport, trebaće mu još vremena da se uigra i vrati u svoju najbolju… »
Nikola Jokić je nezaustavljiv: Pogledajte sve poene magičnog Srbina koji je noćas ispisao istoriju (video)

Nikola Jokić je nezaustavljiv: Pogledajte sve poene magičnog Srbina koji je noćas ispisao istoriju (video)

Večernje novosti pre 24 sata
NIKOLA Jokić je pokazao da ga pauza od mesec dana nije nimalo poremetila. Nastavio je tačno gde je stao - ispisujući istoriju. FOTO: Tanjug/AP Odigrao je svega 25 minuta u pobedi Nagetsa nad Los Anđeles Klipersima, čime je postao jedini igrač koji je za… »
"Vikao sam na TV, čuva me onaj odozgo": Jokić otkrio urnebesan razlog brzog oporavka!

"Vikao sam na TV, čuva me onaj odozgo": Jokić otkrio urnebesan razlog brzog oporavka!

Večernje novosti pre 23 sata
JEDAN od najboljih košarkaša svih vremena, a bez sumnje najbolji današnjice, Nikola Jokić, vratio se na teren. On je nakon meča u kome je upisao dabl dabl u pobedi nad Klipersima govorio o razlozima ranijeg povratka, a to je nasmejalo i novinare i… »
Jokić: "Vikao sam na TV - čuva me Onaj odozgo"

Jokić: "Vikao sam na TV - čuva me Onaj odozgo"

B92 pre 24 sata
Nikola Jokić se vratio na parket posle pauze zbog povrede kolena i odmah je izdominirao na parketu. Opisao je sjajni centar posle pobede kako je izgledalo kada je utakmice morao da prati preko televizijskog prenosa. "Gledanje utakmica mi je oduzelo više… »
Ko kaže da Amerikanci nisu kao Delije i Grobari? Navijači Denvera napravili haos, evo kako su dočekali Jokića

Ko kaže da Amerikanci nisu kao Delije i Grobari? Navijači Denvera napravili haos, evo kako su dočekali Jokića

Telegraf pre 23 sata
Srpski košarkaš Nikola Jokić postigao je 31 poen u prvom meču posle oporavka od povrede, u pobedi Denvera kod kuće protiv Los Anđeles Klipersa rezultatom 122:109. Jokić se vratio u sastav Nagetsa prvi put od 29. decembra, otkad je zbog povrede kolena… »
Jokiću je jedna reč bila dovoljna da nasmeje novinare tokom konferencije

Jokiću je jedna reč bila dovoljna da nasmeje novinare tokom konferencije

Telegraf pre 24 sata
Tokom konferencije za medije, a nakon pobede nad Los Anđeles Klipersima i povratka na teren, Nikola Jokić je razgovarao sa medijima uglavnom o povredi koju je imao i koja ga je odvojila mesec dana van terena! Kao da nije ni odmarao, Jokić je vodio Denver… »
Majstor Luka - "Trojni dvojček" za poluvreme!

Majstor Luka - "Trojni dvojček" za poluvreme!

Sportske.net pre 24 sata
Do vrha su Lejkersi napunili koš Vizardsa, Luka je do poluvremena napravio tripl-dabl, u prve dve četvrtine Slovenac je imao 26 poena, 11 asistencija i 10 skokova. Nije ni forsirao u nastavku, igrao je tek pola sata ukupno, 37 poena, 13 asistencija i 11… »
Vratio se Jokić i postavio novi NBA rekord!

Vratio se Jokić i postavio novi NBA rekord!

Sportske.net pre 1 dan
Sa Jokićem je sve lakše. Bio je limitiran na 25 minuta, ubacio 31 poen i imao 12 skokova, njegov 29. dabl-dabl u sezoni. Trostruki MVP je propustio 16 mečeva, tokom tog perioda skor Denvera je bio solidnih 10-6. Kažemo solidnih jer su i Kem Džonson i… »
Pogodite ko se vratio? Jokić vodio Denver do pobede i ostao u MVP trci!

Pogodite ko se vratio? Jokić vodio Denver do pobede i ostao u MVP trci!

Sputnik pre 1 dan
Nikola Jokić vratio se na parket posle oporavka od povrede hiperekstenzije ligamenata kolena, koju je doživeo 29. decembra i vodio je Denver do pobede nad Los Anđeles Klipersa 122:109 sa dabl-dabl učinkom. Jokić je, po običaju bio centralna figura… »
Uspomena za ceo život: Dečak koji će zbog ovog gesta zauvek pamtiti Jokića!

Uspomena za ceo život: Dečak koji će zbog ovog gesta zauvek pamtiti Jokića!

Hot sport pre 24 sata
Šmeker kao i uvek! Posle čak 31 dana pauze zbog povrede kolena, Nikola Jokić odigrao je prvi meč u 2026. godini i predvodio Denver Nagetse do ubedljive pobede nad Los Anđeles Klipersima – 122:109. Srpski as nije pokazao ni trunku rđe. Za samo 25 minuta… »
Vratio se tata i objasnio kako stoje stvari: Najbolji košarkaš sveta sa ograničenom minutažom razbio Kliperse!

Vratio se tata i objasnio kako stoje stvari: Najbolji košarkaš sveta sa ograničenom minutažom razbio Kliperse!

Hot sport pre 1 dan
Nikola Jokić se vratio – i odmah pokazao zašto je najbolji na svetu.! Posle čak 31 dana pauze zbog povrede kolena, Nikola Jokić odigrao je prvi meč u 2026. godini i predvodio Denver Nagetse do ubedljive pobede nad Los Anđeles Klipersima – 122:109. Srpski… »
Izuzetno efikasan povratak Nikole Jokića: Denver uz pomoć srpskog centra bez muke savladao Kliperse

Izuzetno efikasan povratak Nikole Jokića: Denver uz pomoć srpskog centra bez muke savladao Kliperse

Euronews pre 1 dan
Nikola Jokić je ponovo na parketu! Svi centri NBA lige nemaju više prava na odmor kada je u pitanju duel sa Denverom, jer se srpski centar posle mesec dana pauze oporavio od povrede kolena, i to u stilu! Kao što se i moglo očekivati, bio je najznačajniji… »
Srpsko kolo na terenu i trobojke na tribinama - kakva motivacija za Nikolu! Spektakl na Jokićevom povratku, sve je bilo u…

Srpsko kolo na terenu i trobojke na tribinama - kakva motivacija za Nikolu! Spektakl na Jokićevom povratku, sve je bilo u…

Kurir pre 24 sata
Košarkaši Denvera savladali su prethodne noći na svom terenu ekipu Klipersa, uz sjajnu partiju našeg Nikole Jokića, kome je u "Bol areni" priređeno sjajno iznanađenje. Posle jednomesečne pauze zbog povrede kolena Nikola je ponovo izašao na teren, a baš… »
Jokić napravio šou na konferenciji, novinari vrištali od smeha: Urlao sam na TV, toliko je bilo neprijatno da sam morao da…

Jokić napravio šou na konferenciji, novinari vrištali od smeha: Urlao sam na TV, toliko je bilo neprijatno da sam morao da…

Kurir pre 1 dan
Denver je prethodne noći pred svojim navijačima savladao Los Anđeles Kliperse, a meč je obeležio veliki povratak prve zvezde Nagetsa - Nikole Jokića. Posle jednomesečne pauze zbog povrede kolena Nikola je izašao na teren i izdominirao u svom… »
Kako je Jokić čekao povratak? „Urlao sam na televizor“

Kako je Jokić čekao povratak? „Urlao sam na televizor“

Sport klub pre 24 sata
Denver Nagetsi pobedili su Los Anđeles Kliperse 122:109 (35:27, 24:23, 33:30, 30:29) na domaćem parketu, ali je glavna vest iz ove utakmice povratak Nikole Jokića posle povrede 29. decembra. Jokić, koji 19. februara slavi 31. rođendan, nije kročio na… »
"Čuva me 'Onaj odozgo' jer radim kako treba": Nikola Jokić održao Amerikancima lekciju o Bogu

"Čuva me 'Onaj odozgo' jer radim kako treba": Nikola Jokić održao Amerikancima lekciju o Bogu

Mondo pre 1 dan
Najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić vratio se na NBA teren nešto više od mesec dana nakon povrede kolena, a Denver Nagetsi odmah su savladali Los Anđeles Kliperse (122:109). Srpski centar je dominirao na ovom meču, iako je odigrao manje od 25 minuta… »
(VIDEO) Dončićev tripl-dabl za poluvreme!

(VIDEO) Dončićev tripl-dabl za poluvreme!

Sport klub pre 24 sata
Los Anđeles Lejkersi zabeležili su veoma ubedljiv trijumf na gostovanju Vizardsima, a konačan rezultat u Vašingtonu bio je 111:142 (27:41, 21:36, 36:31, 27:34). Jasno je da je utakmicu obeležilo obilje poena, ali i podvig 26-godišnjeg Luke Dončića koji… »
Jokić se vratio i izdominirao - za manje od 25 minuta! VIDEO

Jokić se vratio i izdominirao - za manje od 25 minuta! VIDEO

B92 pre 1 dan
Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je prvi meč u NBA ligi od povrede kolena, koju je doživeo 29. decembra. Bio je najbolji, za manje od 25 minuta provedenih na terenu, u trijumfu Denver Nagetsa nad Los Anđeles Klipersima – 122:109. Postigao je 31 poen… »
Dončić "sipao" u prestonici - rapsodija Lejkersa VIDEO

Dončić "sipao" u prestonici - rapsodija Lejkersa VIDEO

B92 pre 24 sata
Košarkaši Los Anđeles Lejkersa slavili su kao gosti protiv Vašington Vizardsa - 142:111. Više nego ubedljiva pobeda Lejkersa protekla je u dominaciji Luke Dončića, koji je upisao tripl-dabl. Slovenac je zabeležio 37 poena (13/21 iz igre), 11 skokova, 13… »
Ruki iz Rusije ispisao istoriju NBA VIDEO

Ruki iz Rusije ispisao istoriju NBA VIDEO

B92 pre 24 sata
Košarkaši Bruklina nadigrali su Jutu na gostovanju (109:99), uz sjajnu partiju Rusa Jegora Demina. Ruki Netsa je postigao 25 poena, 10 skokova i četiri asistencije, čime je postao najmlađi igrač u istoriji NBA sa takvim učinkom. Prethodni rekord držao je… »
Ovako je Nikola Jokić nakon povrede razbio Kliperse: Pogledajte najbolje poteze srpskog košarkaša

Ovako je Nikola Jokić nakon povrede razbio Kliperse: Pogledajte najbolje poteze srpskog košarkaša

Mondo pre 1 dan
Košarkaši Denvera savladali su Los Anđeles Kliperse (122:109), a srpski centar Nikola Jokić vratio se na parket nakon više od mesec dana pauze. Povreda kolena je prošlost, iako je očigledno da će najboljem košarkašu svih vremena biti potrebno još malo… »
(Video) Jokićev istorijski povratak: Postavio novi rekord u prvom duelu nakon pauze, vodio Denver do trijumfa

(Video) Jokićev istorijski povratak: Postavio novi rekord u prvom duelu nakon pauze, vodio Denver do trijumfa

Dnevnik pre 1 dan
Nikola Jokić se vratio na teren posle mesec dana pauze zbog povrede kolena i vodio je Denver do pobede nad Los Anđeles Klipersima 122:109. U prvoj utakmici od 29. decembra zabeležio je dabl-dabl učinak od 31 poena, 12 skokva, uz pet asistencija. Somborac… »

Radio sto plus pre 1 dan
Jokić je zaigrao prvi put od povrede kolena koju je zadobio 29. decembra i meč je završio sa 31 poenom, 12 skokova, pet asistencija i tri ukradene lopte za svega 25 minuta igre. Iz igre je šutirao 8/11, za tri poena 2/3, dok je sa linije slobodnih… »
Čudesni Nikola Jokić! Srbin se vratio na teren i napravio čudo (video)

Čudesni Nikola Jokić! Srbin se vratio na teren i napravio čudo (video)

Večernje novosti pre 1 dan
Košarkaši Denver nagetsa pobedili su na domaćem parketu Los Anđeles kliperse 122:109. Nakon mesec dana na parketu se ponovo našao Nikola Jokić. FOTO: Tanjug/AP Srvin se nakon 16 propuštenih utakmica vratio na parket i za 25 minuta postigao 31 poen uz 12… »
Srpsko kolo grmelo na povratku Jokića na teren, tribine preplavljenje srpskim zastavama zbog Nikole

Srpsko kolo grmelo na povratku Jokića na teren, tribine preplavljenje srpskim zastavama zbog Nikole

Telegraf pre 1 dan
Spektakl u Denveru kakav se retko viđa! Nikola Jokić se vratio na teren, a "Bol Arena" je proključala uz srpske zastave i povike "MVP" koji su odzvanjali čitavu noć! Najbolji košarkaš sveta, trostruki MVP, ponovo je obukao dres Denver Nagetsa nakon pauze… »
Jokić "zapalio" konferenciju: Vikao sam na TV, "Onaj odozgo" me čuva, iz bizarnog razloga sam ubrzao oporavak

Jokić "zapalio" konferenciju: Vikao sam na TV, "Onaj odozgo" me čuva, iz bizarnog razloga sam ubrzao oporavak

Telegraf pre 1 dan
Nikola Jokić se vratio na parket nakona jednomesečne pauze zbog povrede kolena i odmah pokazao zašto je najbolji na svetu. Ipak, ono što je usledilo na konferenciji za medije još jednom je potvrdilo da je Srbin "kralj" i van terena. Najbolji košarkaš… »
Nikola Jokić ponovo gazi u NBA ligi: Vratio se na teren i odmah pokazao da je najbolji na svetu

Nikola Jokić ponovo gazi u NBA ligi: Vratio se na teren i odmah pokazao da je najbolji na svetu

Mondo pre 1 dan
Najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić vratio se na parket nakon nešto više od mesec dana pauze, a prvi meč koji je odigrao nakon što se oporavio od povrede pokazuje da uopšte nije ispao iz ritma. U pobedi Denvera nad Los anđeles Klipersima (122:109)… »
Povratak na parket i u MVP trku, Jokić Denveru doneo pobedu protiv Klipersa

Povratak na parket i u MVP trku, Jokić Denveru doneo pobedu protiv Klipersa

RTS pre 1 dan
Košarkaši Denver nagetsa pobedili su na domaćem parketu Los Anđeles kliperse 122:109 u utakmici regularnog dela sezone NBA lige. Mesec dana pauze i 16 propuštenih mečeva imao je Nikola Jokić zbog povrede kolena koju je zabeležio protiv Majamija, a njegov… »
Tripl-dabl Dončića za sedmu pobedu Lejkersa protiv Vašingtona u nizu

Tripl-dabl Dončića za sedmu pobedu Lejkersa protiv Vašingtona u nizu

RTS pre 1 dan
Košarkaši Los Anđeles lejkersa pobedili su u gostima Vašington vizardse 142:111 u utakmici regularnog dela sezone NBA lige. Slovenački košarkaš je već na poluvremenu imao tripl-dabl, a utakmicu je završio sa 37 poena, 13 asistencija i 11 skokova. Dončić… »
Nikola Jokić se vratio - u velikom stilu! Izašao na teren posle mesec dana pauze i ispisao istoriju! Bogdanovi Klipersi nisu…

Nikola Jokić se vratio - u velikom stilu! Izašao na teren posle mesec dana pauze i ispisao istoriju! Bogdanovi Klipersi nisu…

Kurir pre 1 dan
Povreda je prošlost! Vratio se Nikola Jokić na teren posle mesec dana pauze zbog povrede kolena i odmah izdominirao! Denver je na svom terenu savladao Los Anđeles Kliperse rezultatom 122:109, a čudesni Jokići ostvario je impresivan dabl-dabl učinak… »
Vratio se i dominirao: Jokić za 25 minuta razbio Kliperse!

Vratio se i dominirao: Jokić za 25 minuta razbio Kliperse!

Sport klub pre 1 dan
Nikola Jokić vratio se u sastav Denver Nagetsa u noći između petka i subote, prvi put od 29. decembra, kada je zbog koštane kontuzije i hiperekstenzije levog kolena bio van terena. Povratak je obeležio sa 31 poenom i 12 skokova u pobedi protiv gostujućih… »
Trener Denvera oduševljen povratkom Jokića: Otkrio šta mu je najviše falilo dok Srbin nije igrao

Trener Denvera oduševljen povratkom Jokića: Otkrio šta mu je najviše falilo dok Srbin nije igrao

Telegraf pre 1 dan
Trener Denvera Dejvid Adelman nije štedeo komplimente na račun Nikole Jokića koji je za manje od 25 minuta porušio istorijske rekorde NBA lige! Iako je Nikola igrao tek nešto manje od 25 minuta, to mu je bilo dovoljno da postane prvi igrač u istoriji NBA… »
Prva izjava Jokića nakon oporavka od povrede: "Bio sam uplašen, ali verujem da se loše stvari..."

Prva izjava Jokića nakon oporavka od povrede: "Bio sam uplašen, ali verujem da se loše stvari..."

Telegraf pre 1 dan
Nikola Jokić se vratio! I to na kakav način. Nakon što je zbog povrede pauzirao punih mesec dana, srpski as je u pobedi Denvera nad Los Anđeles Klipersima pokazao da je za njega pauza samo reč! Za svega 25 minuta na parketu, Jokić je "spakovao" 31 poen… »
Jokić se vratio na teren i odmah ušao u istoriju NBA lige

Jokić se vratio na teren i odmah ušao u istoriju NBA lige

Telegraf pre 1 dan
Povratak Nikole Jokića na teren doneo je novu pobedu Denver Nagetsima, ali i trenutak za istorijske knjige. Srpski centar je u dominaciji nad Los Anđeles Klipersima zabeležio 31 poen, 12 skokova i pet asistencija, a za to mu je bilo potrebno manje od 25… »
Ovo su prvi poeni Nikole Jokića posle najduže pauze u NBA karijeri

Ovo su prvi poeni Nikole Jokića posle najduže pauze u NBA karijeri

Telegraf pre 1 dan
Najbolji košarkaš današnjice, Nikola Jokić, vratio se na teren u noći između petka i subote, u duelu Denvera i Los Anđeles Klipersa, posle najduže pauze u dosadašnjoj NBA karijeri. Srpski as je zbog povrede kolena propustio čak 16 utakmica, ali su… »
Luka Dončić razneo Vašington i upisao tripl-dabl za poluvreme

Luka Dončić razneo Vašington i upisao tripl-dabl za poluvreme

Telegraf pre 1 dan
Slovenački košarkaš Luka Dončić još jednom je pokazao zašto važi za jednog od najboljih igrača NBA lige, pošto je upisao tripl-dabl već u prvom poluvremenu i predvodio Los Anđeles Lejkerse do ubedljive pobede nad Vašington Vizardsima - 142:111. Iako je… »
Sjajne vesti: Nikola Jokić se vraća na teren u utakmici protiv Klipersa, ostaje u trci za MVP nagradu

Sjajne vesti: Nikola Jokić se vraća na teren u utakmici protiv Klipersa, ostaje u trci za MVP nagradu

Danas pre 1 dan
Košarkaš Denvera Nikola Jokić mogao bi posle jednomesečne pauze zbog povrede kolena da se vrati na teren već u noći između petka i subote u utakmici protiv Los Anđeles klipersa, preneli su večeras američki mediji. Poznati NBA insajder Šems Čaranija je… »

Vesti dana »