Povezane vesti

Od "bumera" do influensera: Vučićev TikTok gambit i moć digitalne komunikacije

Od "bumera" do influensera: Vučićev TikTok gambit i moć digitalne komunikacije

Euronews pre 3 sata
Uključenje predsednika Aleksandra Vučića uživo na platformi TikTok izazvalo je veliku pažnju javnosti, ali i otvorilo niz pitanja o novim metodama političke komunikacije u Srbiji. Ovo je bio prvi put da predsednik koristi ovu društvenu mrežu za direktnu… »
"A šta ti znači to dabl ve, ja to ne razumem?" Vučić pitao Baku Praseta za poznati izraz, on mu je ovo rekao

"A šta ti znači to dabl ve, ja to ne razumem?" Vučić pitao Baku Praseta za poznati izraz, on mu je ovo rekao

Telegraf pre 4 sati
Sinoćnji lajv predsednika Srbije Aleksandra Vučića privukao je veliku pažnju javnosti. U uključenju gde ga je pratilo 17.000 korisnika te mreže Vučić je govorio o mnogim temama interesantnim za društvo, odgovarao je na pitanja ljudi i komentarisao… »
"A šta ti znači to dabl ve, ja to ništa ne razumem?" Vučić pitao Baku Praseta za izraz koji stalno koristi, jutjuber mu…

"A šta ti znači to dabl ve, ja to ništa ne razumem?" Vučić pitao Baku Praseta za izraz koji stalno koristi, jutjuber mu…

Blic pre 5 sati
Baka Prase je tražio ukidanje poreza za influensere, što je Vučić odbio Vučić je izrazio spremnost za dalji dijalog o mogućim olakšicama za stvaraoce sadržaja U uključenju na TikToku predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sa jutjuberom Bakom Prasetom… »
Baka Prase gleda Vučićevu reakciju na njegov TikTok: Imao poseban zahtev, a jedan potez predsednika ga oduševio (video)

Baka Prase gleda Vučićevu reakciju na njegov TikTok: Imao poseban zahtev, a jedan potez predsednika ga oduševio (video)

Blic pre 14 sati
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, snimio je svoju reakciju na današnje TikTok uključenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je u jednom trenutku prokomentarisao zahtev Bake Praseta da se influenserima ukine porez. Baka Prase nije krio… »
Vučić na TikTok-u: O Baki Prasetu, sportu, veštačkoj inteligenciji

Vučić na TikTok-u: O Baki Prasetu, sportu, veštačkoj inteligenciji

Danas pre 18 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti putem TikToka. Njegov živi prenos u prvim minutima pratilo je više od 30.000 ljudi, uz veliki broj komentara, među kojima je najčešći bio „dodaj baku“, aludirajući na influensera Bogdana Ilića… »

Vesti dana »