Povezane vesti
"Opada mi kosa. Opet. Prvi put sam bila spremna, a sada..." Borba naše glumice karcinomom: "Mislila sam da će brzo biti…
Kurir pre 3 sata
Poznata srpska glumica Vesna Stanković nedavno je otkrila da je pobedila opaku bolest s kojom se dugo borila. Sada se oglasila na Fejsbuku potresnim rečima i otkrila da ponovo prolazi kroz težak period. Vesna je rekla da joj kosa ponovo opada, a to ovoga… »
"Opet mi opada kosa..." Glumica se bori sa karcinomom: Njena objava zabrinula sve. "Mislila sam da će borba..."
Telegraf pre 3 sata
Srpska glumica Vesna Stanković jedno vreme je vodila borbu sa opakom bolešću koju je pobedila, a sada se oglasila na društvenim mrežama i zabrinula sve. Ona se na Fejsbuku obratila potresnim rečima otkrivši kroz šta prolazi. Vesna je rekla da joj kosa… »
"Opada mi kosa, prvi put sam bila spremna, sada nisam": Naša glumica se bori sa kancerom, oglasila se potresnim rečima
Mondo pre 3 sata
Srpska glumica Vesna Stanković nedavno je otkrila da je pobedila opaku bolest s kojom se dugo borila. Ona se sada oglasila na svom Fejsbuk nalogu potresnim rečima i otkrila kroz šta prolazi. Vesna je rekla da joj kosa ponovo opada, a to ovoga puta teže… »
"Opet mi opada kosa, prvi put sam bila spremna, sada nisam" Glumica se bori sa karcinomom: "Dve operacije i osam…
Blic pre 5 sati
Vesna je detaljno objasnila trenutak kada je otkrila zdravstveni problem Uprkos izazovima, Vesna ističe svoju odlučnost da ne odustane u životnoj borbi Srpska glumica Vesna Stanković nedavno je otkrila da je pobedila opaku bolest s kojom se dugo borila… »
Vesti dana »
Rjbakina bolja od Sabalenke: Nova šampionka Australijan opena
BBC News pre 22 minutajoš 68 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: pretežno oblačno sa mestimičnim padavinama i hladnim talasom
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 23 povezane
VIDEO: Naprednjaci postavili štandove širom grada, Novosađani prave buku
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane
CIK objavio konačne rezultate vanrednih izbora na KiM, osim za Srpsku listu
Blic pre 17 minutajoš 14 povezanih