Povezane vesti

"Dok sam čuvala krave, maštala sam o belom svetu" Bila Armanijeva muza, radila na trafici i u pekari, a sad podelila životnu…

"Dok sam čuvala krave, maštala sam o belom svetu" Bila Armanijeva muza, radila na trafici i u pekari, a sad podelila životnu…

Kurir pre 3 sata
Nekadašnja manekenka Ivana Stanković (52), koju je Armani obožavao, dugo je važila za jednu od najlepših Srpkinja. Ivana se povukla iz javnosti, a na mrežama se kad-tad oglasi pa je tako sada na svom Instagram profilu objavila nikad viđene slike iz… »
Nekada je bila najlepša Srpkinja, radila na trafici i u pekari, a sad podelila životnu lekciju: "Dok sam čuvala krave maštala…

Nekada je bila najlepša Srpkinja, radila na trafici i u pekari, a sad podelila životnu lekciju: "Dok sam čuvala krave maštala…

Blic pre 4 sati
Istakla je divne uspomene iz tog perioda. Ivana je podelila iskustva rada u raznim poslovima zbog teških ekonomskih uslova. Nekadašnja manekenka Ivana Stanković (52), dugo je važila za jednu od najlepših Srpkinja. Ivana se povukla iz javnosti, a na… »
Nekada najlepša Srpkinja pokazala kako se čuvaju krave: Evo u kom selu je odrasla, objavom sve rasplakala

Nekada najlepša Srpkinja pokazala kako se čuvaju krave: Evo u kom selu je odrasla, objavom sve rasplakala

Mondo pre 4 sati
Nekada jedna od najlepših Srpkinja, manekenka Ivana Stanković (52), danas živi povučenijim životom, ali se na mrežama s vremena na vreme oglašava gde objavljuje fotografiju iz prošlosti. Ivana je sada objavila niz fotografija iz detinjstva, na kojima je… »
"Dok sam čuvala krave, maštala sam o belom svetu, a ni slutila nisam..." Životna lekcija nekad najlepše Srpkinje

"Dok sam čuvala krave, maštala sam o belom svetu, a ni slutila nisam..." Životna lekcija nekad najlepše Srpkinje

Telegraf pre 5 sati
Ivana Stanković, nekadašnja manekenka koja je barala svetskim pistama, i zvezda emisije "Prvi srpski top model", nakon što se povukla iz javnog života i neko vreme radila u pekari, odlučila je da svoje pratioce na društvenim mrežama povede na emotivno… »

Vesti dana »