Povezane vesti

Isplivala stara fotografija verenika Mine Kostić! Ovako je Kasper izgledao u mlađim danima (foto)

Isplivala stara fotografija verenika Mine Kostić! Ovako je Kasper izgledao u mlađim danima (foto)

Kurir pre 1 dan
Veza Mine Kostić i Maneta Ćuruvije Kaspera privukla je veliku pažnju domaće javnosti, a pevačica nije krila da je pored novog partnera srećnija nego ikad. Naime, Mina nije mogla da odoli, te je na svom storiju objavila Kasperovu fotografiju iz mlađih… »
Mina objavila nikad viđenu fotografiju verenika: On u vojničkom odelu, ona puca od ponosa "Moj Kasper"

Mina objavila nikad viđenu fotografiju verenika: On u vojničkom odelu, ona puca od ponosa "Moj Kasper"

Telegraf pre 1 dan
Veza Mine Kostić i Maneta Ćuruvije Kaspera ne prestaje da intrigira javnost otkako su je ozvaničili. Pevačica je potvrdila da je on čovek njenog života, posle višemesečnog dopisivanja. O njima stalno isplivava neki detalj, a često su i gosti u mnogim… »
Verenik Mine Kostić u vojničkom odelu ona podelila sliku, puca od ponosa: "Moj Kasper" (foto)

Verenik Mine Kostić u vojničkom odelu ona podelila sliku, puca od ponosa: "Moj Kasper" (foto)

Blic pre 1 dan
Nedavno je govorio o svom obrazovanju i iznenadio sve Mina ističe koliko je srećna sa Kasperom Veza Mine Kostić i Maneta Ćuruvije Kaspera ne prestaje da intrigira javnost, a pevačica ne krije koliko je srećna otkako je upoznala muškarca sa kojim je… »
"Htela sam da se zamonašim par dana pre upoznavanja Kaspera": Mina Kostić bila na ivici da napusti sve: "Bila sam jako…

"Htela sam da se zamonašim par dana pre upoznavanja Kaspera": Mina Kostić bila na ivici da napusti sve: "Bila sam jako…

Blic pre 2 dana
Kasper je rekao da je Mina bila na dnu kada su se upoznali Ona je sanjala da se zamonašila u manastiru Rakovica, te joj je to bio i plan Pevačica Mina Kostić pronašla je svoju sreću kraj Maneta Ćuruvije Kaspera, a njihov odnos počeo je na interesantan… »

Vesti dana »