Povezane vesti
Isplivala stara fotografija verenika Mine Kostić! Ovako je Kasper izgledao u mlađim danima (foto)
Kurir 31.01.2026
Veza Mine Kostić i Maneta Ćuruvije Kaspera privukla je veliku pažnju domaće javnosti, a pevačica nije krila da je pored novog partnera srećnija nego ikad. Naime, Mina nije mogla da odoli, te je na svom storiju objavila Kasperovu fotografiju iz mlađih… »
Mina objavila nikad viđenu fotografiju verenika: On u vojničkom odelu, ona puca od ponosa "Moj Kasper"
Telegraf 31.01.2026
Veza Mine Kostić i Maneta Ćuruvije Kaspera ne prestaje da intrigira javnost otkako su je ozvaničili. Pevačica je potvrdila da je on čovek njenog života, posle višemesečnog dopisivanja. O njima stalno isplivava neki detalj, a često su i gosti u mnogim… »
Verenik Mine Kostić u vojničkom odelu ona podelila sliku, puca od ponosa: "Moj Kasper" (foto)
Blic 31.01.2026
Nedavno je govorio o svom obrazovanju i iznenadio sve Mina ističe koliko je srećna sa Kasperom Veza Mine Kostić i Maneta Ćuruvije Kaspera ne prestaje da intrigira javnost, a pevačica ne krije koliko je srećna otkako je upoznala muškarca sa kojim je… »
"Htela sam da se zamonašim par dana pre upoznavanja Kaspera": Mina Kostić bila na ivici da napusti sve: "Bila sam jako…
Blic 30.01.2026
Kasper je rekao da je Mina bila na dnu kada su se upoznali Ona je sanjala da se zamonašila u manastiru Rakovica, te joj je to bio i plan Pevačica Mina Kostić pronašla je svoju sreću kraj Maneta Ćuruvije Kaspera, a njihov odnos počeo je na interesantan… »
Vesti dana »
Filmski obrt u finalu Evrovizije: Kako su glasovi publike uticali na predstavnike Srbije
Euronews pre 29 minutajoš 30 povezanih
Šta se desilo? Kladionice Finskoj predviđale ubedljivu pobedu na Evroviziji, pa ih na kraju nije bilo ni u prvih pet: zbog njih je prekršeno veliko pravilo takmičenja posle 28 godina
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Vetar, kiša i osetan pad temperature: Kad se očekuje prestanak padavina
Euronews pre 34 minutajoš 13 povezanih
OTKRIVAMO Najezda kupaca na NIS u foto-finišu: Forbes Srbija došao do novih zainteresovanih
Forbes pre 44 minutajoš 1 povezana