Povezane vesti

Glumica se borila za dah pre nego što je odvezena u bolnicu i preminula: Otkriveni poslednji trenuci zvezde filma "Sam u kući"…

Glumica se borila za dah pre nego što je odvezena u bolnicu i preminula: Otkriveni poslednji trenuci zvezde filma "Sam u kući"…

Kurir pre 16 sati
Potresni snimak razgovora sa hitnim službama otkriva da se holivudska legenda Ketrin O’Hara u svojim poslednjim trenucima borila da dođe do daha pre nego što je preminula u ranim jutarnjim satima u petak. Glumica, koja je imala 71 godinu i bila obožavana… »
Otkriveno sve o poslednjim satima slavne glumice: Smrt šokirala Holivud i svet, evo šta se desilo u vili

Otkriveno sve o poslednjim satima slavne glumice: Smrt šokirala Holivud i svet, evo šta se desilo u vili

Mondo pre 20 sati
Poznata glumica Ketrin O'Hara iznenada je preminula u 71. godini života, nakon što joj je u petak u ranim jutarnjim satima pozlilo u svom domu u Los Anđelesu. Zvezda filma „Sam u kući“ imala je ozbiljne probleme s disanjem, navodi se u audio snimku… »
Ketrin O' Hara se borila za dah, hitno odvedena u bolnicu: Od glumice se oprašta glumački svet

Ketrin O' Hara se borila za dah, hitno odvedena u bolnicu: Od glumice se oprašta glumački svet

Telegraf pre 23 sata
Ketrin O'Hara je hitno prevezena u bolnicu nakon što je u petak pretrpela hitan slučaj u svom domu u Los Anđelesu, pre iznenadne smrti u 71. godini života. Zvezda emisije "Sam u kući" imala je "teškoće s disanjem" pre nego što je odvedena u bolnicu… »
Ketrin O'Hara nekoliko sati pre smrti hitno prevezena u bolnicu u teškom stanju: Imala je izuzetno redak poremećaj

Ketrin O'Hara nekoliko sati pre smrti hitno prevezena u bolnicu u teškom stanju: Imala je izuzetno redak poremećaj

Kurir pre 24 sata
Legendarna glumica Ketrin O'Hara preminula je u 72. godini, nakon što je u petak u ranim jutarnjim satima hitno prevezena u bolnicu u Los Anđelesu u kritičnom stanju. Njena agencija je potvrdila da je glumica umrla "nakon kratke bolesti", piše Page Six… »

Vesti dana »