Povezane vesti
Glumica se borila za dah pre nego što je odvezena u bolnicu i preminula: Otkriveni poslednji trenuci zvezde filma "Sam u kući"…
Kurir 31.01.2026
Potresni snimak razgovora sa hitnim službama otkriva da se holivudska legenda Ketrin O’Hara u svojim poslednjim trenucima borila da dođe do daha pre nego što je preminula u ranim jutarnjim satima u petak. Glumica, koja je imala 71 godinu i bila obožavana… »
Otkriveno sve o poslednjim satima slavne glumice: Smrt šokirala Holivud i svet, evo šta se desilo u vili
Mondo 31.01.2026
Poznata glumica Ketrin O'Hara iznenada je preminula u 71. godini života, nakon što joj je u petak u ranim jutarnjim satima pozlilo u svom domu u Los Anđelesu. Zvezda filma „Sam u kući“ imala je ozbiljne probleme s disanjem, navodi se u audio snimku… »
Ketrin O' Hara se borila za dah, hitno odvedena u bolnicu: Od glumice se oprašta glumački svet
Telegraf 31.01.2026
Ketrin O'Hara je hitno prevezena u bolnicu nakon što je u petak pretrpela hitan slučaj u svom domu u Los Anđelesu, pre iznenadne smrti u 71. godini života. Zvezda emisije "Sam u kući" imala je "teškoće s disanjem" pre nego što je odvedena u bolnicu… »
Ketrin O'Hara nekoliko sati pre smrti hitno prevezena u bolnicu u teškom stanju: Imala je izuzetno redak poremećaj
Kurir 31.01.2026
Legendarna glumica Ketrin O'Hara preminula je u 72. godini, nakon što je u petak u ranim jutarnjim satima hitno prevezena u bolnicu u Los Anđelesu u kritičnom stanju. Njena agencija je potvrdila da je glumica umrla "nakon kratke bolesti", piše Page Six… »
Vesti dana »
Američki izaslanici u Kremlju razgovarali o okončanju rata u Ukrajini, bez prodora, idu sad u Kijev
REUC pre 48 minutajoš 24 povezane
Kratko osveženje, pa ponovo vrućine: RHMZ najavljuje šta nas čeka do kraja sedmice
NIN pre 28 minutajoš 20 povezanih
Turčin pretio selektoru odbojkašica Srbije, pominjao Tijanu Bošković, Evropa ovo mora da vidi
Telegraf pre 53 minutajoš 25 povezanih
Teška saobraćajna nesreća kod Novog Pazara: Golf se zakucao u auto u punoj brzini, poginuo mladić (23), više osoba povređeno
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
Otvorena birališta u nemačkoj oblasti Saksoniji-Anhaltu, na vlast može da dođe krajnja desnica
REUC pre 43 minutajoš 15 povezanih