Povezane vesti
Mermer, bazen i spa u dvorištu: Od luksuzne vile folkera zastaje dah, sve prepisao 20 godina mlađoj supruzi
Telegraf 31.01.2026
Folker Šerif Konjević tokom svoje muzičke karijere stekao je veliko bogatstvo. On danas poseduje luksuznu vilu na Ilidži zahvaljujući dugogodišnjem radu i uaganjima. - Ja sam ovo časno zaradio i za ovo sam se celog života borio. Ja sam čovek domaćin… »
Sve u mermeru, bazen u dvorištu i spa: Ovo je luksuzna vila pevača, sve što ima prepisao 20 godina mlađoj ženi: "Njoj sam…
Blic 31.01.2026
Svoj uspeh i imetak pripisuje dugogodišnjem radu i hitovima poput pesme 'Bela venčanica', koja je prodata u velikom tiražu. Njegova vila sadrži bazen, SPA zonu i dvorišni letnjikovac sa fontanom, pružajući mu komfor i luksuz. Folker Šerif Konjević tokom… »
Vesti dana »
Vučić danas na Svetskom urbanom forumu u Bakuu, učestvuju predstavnici 180 zemalja
RTS pre 4 minutajoš 1 povezana
Počinje vremenska klackalica! Srbiju čeka red sunca, a zatim potpuni haos: stižu pljuskovi, grmljavina i jak vetar, a ovi delovi zemlje su prvi na udaru
Blic pre 14 minutajoš 4 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Napad dronovima i raketama na Odesu i Dnjepar; Moskva: Za nedelju dana uništeno 3.000 ukrajinskih dronova
RTV pre 14 minutajoš 1 povezana