Povezane vesti
Mermer, bazen i spa u dvorištu: Od luksuzne vile folkera zastaje dah, sve prepisao 20 godina mlađoj supruzi
Telegraf 31.01.2026
Folker Šerif Konjević tokom svoje muzičke karijere stekao je veliko bogatstvo. On danas poseduje luksuznu vilu na Ilidži zahvaljujući dugogodišnjem radu i uaganjima. - Ja sam ovo časno zaradio i za ovo sam se celog života borio. Ja sam čovek domaćin… »
Sve u mermeru, bazen u dvorištu i spa: Ovo je luksuzna vila pevača, sve što ima prepisao 20 godina mlađoj ženi: "Njoj sam…
Blic 31.01.2026
Svoj uspeh i imetak pripisuje dugogodišnjem radu i hitovima poput pesme 'Bela venčanica', koja je prodata u velikom tiražu. Njegova vila sadrži bazen, SPA zonu i dvorišni letnjikovac sa fontanom, pružajući mu komfor i luksuz. Folker Šerif Konjević tokom… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Pregovori SAD i Irana u Islamabadu; premijer Pakistana: Ovo je presudan trenutak
RTV pre 16 minutajoš 39 povezanih
Artemis II uspešno sleteo u vode Tihog okeana nakon desetodnevnog putovanja oko Meseca
Biznis.rs pre 30 minutajoš 25 povezanih
Denverova 11. u nizu: Jokiću ugrožena MVP trka, dabl-dabl Topića – Rajaković izgubio
Sputnik pre 1 satjoš 35 povezanih
Niste stigli da ofarbate jaja na Veliki petak? Postoji staro pravilo za subotu koje domaćice moraju da znaju
Kurir pre 0 minutajoš 21 povezana
Vučević: Datum izbora nije najvažniji, ne možemo rušiti svoju kuću dok duvaju orkani u svetu
Nova pre 1 satjoš 11 povezanih