Povezane vesti
Mirjana Pajković progovorila o aferi koja trese region: "Živela sam u strahu, predsednik Crne Gore je bio upućen"
Mondo pre 12 sati
Mirjana Pajković gostovala je danas na "Kurir" televiziji kada je govorila o aferi sa Dejanom Vukšićem, bivšim direktorom Agencije za nacionalnu bezbednost i bivšim savetnikom predsednika Crne Gore Jakova Milatovića. Oboje su, da podsetimo, podneli… »
"Nema ti života u Crnoj Gori!" Mirjana Pajković u strahu za svoju bezbednost, pomenula i Kavački klan: Predsednik me nije…
Kurir pre 13 sati
Mirjana Pajković, bivša direktorka Direktorata za unapređenje i zaštitu ljudskih prava i sloboda u Ministarstvu ljudskih i manjinskih prava Crne Gore, našla se u centru skandala, kada su njeni eksplicitni snimci završili u javnosti. Ona je nakon toga… »
"Pokušana je likvidacija, moja deca vide da postoji problem!" Mirjana Pajković na Kurir televiziji otrkiva nove detalje afere…
Kurir pre 16 sati
Crnu Goru danima drma afera u kojoj je pored Mirjane Pajković, glavni akter Dejan Vukšić, sada već bivši direktor Agencije za nacionalnu bezbednost i nekadašnji savetnik predsednika Jakova Milatovića. Mirjana Pajković bila je gost emisije "Puls Srbije… »
"Očajnički potez" Službenica crnogorske vlade odgovara na optužbe o povezanosti sa kavačkim klanom: Dobijala sam pozive za…
Blic pre 22 sata
Mirjana Pajković negira optužbe i ističe povredu časti i ugleda Vukšić je izjavio da je podneo krivičnu prijavu protiv nje zbog njenih navodnih kriminalnih aktivnosti Doskorašnji savetnik predsednika Crne Gore Dejan Vukšić, koji se navodno nalazi na… »
Akterka seks-afere koja drma region Mirjana Pajković u studiju Kurir televizije!
Mondo pre 1 dan
Gošća emisije „Puls Srbije vikend“ i voditeljke Krune Une Mitrović danas u 12.10 biće Mirjana Pajković, bivša državna sekretarka, koja je poslednjih nedelja u žiži javnosti usled afere „eksplicitni snimci“ koja potresa Crnu Goru, a na kojima su sada već… »
Vesti dana »
Đoković - Alkaraz, uživo: Novak ide po 25. grend slem pehar, istorija je na talonu
Mondo pre 20 minutajoš 34 povezane
Na današnji dan: Novi Sad postao slobodan grad, formalno završen Hladni rat
Radio 021 pre 2 satajoš 8 povezanih
Od danas nove osnovice dnevne i mesečne naknade za slučaj nezaposlenosti
Politika pre 1 satjoš 6 povezanih
Sofronijević: Broj prijava sve veći kako se približava istek roka, do jutros 1.435.318
Blic pre 10 minutajoš 3 povezane