Povezane vesti

Mirjana Pajković progovorila o aferi koja trese region: "Živela sam u strahu, predsednik Crne Gore je bio upućen"

Mirjana Pajković progovorila o aferi koja trese region: "Živela sam u strahu, predsednik Crne Gore je bio upućen"

Mondo pre 12 sati
Mirjana Pajković gostovala je danas na "Kurir" televiziji kada je govorila o aferi sa Dejanom Vukšićem, bivšim direktorom Agencije za nacionalnu bezbednost i bivšim savetnikom predsednika Crne Gore Jakova Milatovića. Oboje su, da podsetimo, podneli… »
"Nema ti života u Crnoj Gori!" Mirjana Pajković u strahu za svoju bezbednost, pomenula i Kavački klan: Predsednik me nije…

"Nema ti života u Crnoj Gori!" Mirjana Pajković u strahu za svoju bezbednost, pomenula i Kavački klan: Predsednik me nije…

Kurir pre 13 sati
Mirjana Pajković, bivša direktorka Direktorata za unapređenje i zaštitu ljudskih prava i sloboda u Ministarstvu ljudskih i manjinskih prava Crne Gore, našla se u centru skandala, kada su njeni eksplicitni snimci završili u javnosti. Ona je nakon toga… »
"Pokušana je likvidacija, moja deca vide da postoji problem!" Mirjana Pajković na Kurir televiziji otrkiva nove detalje afere…

"Pokušana je likvidacija, moja deca vide da postoji problem!" Mirjana Pajković na Kurir televiziji otrkiva nove detalje afere…

Kurir pre 16 sati
Crnu Goru danima drma afera u kojoj je pored Mirjane Pajković, glavni akter Dejan Vukšić, sada već bivši direktor Agencije za nacionalnu bezbednost i nekadašnji savetnik predsednika Jakova Milatovića. Mirjana Pajković bila je gost emisije "Puls Srbije… »
"Očajnički potez" Službenica crnogorske vlade odgovara na optužbe o povezanosti sa kavačkim klanom: Dobijala sam pozive za…

"Očajnički potez" Službenica crnogorske vlade odgovara na optužbe o povezanosti sa kavačkim klanom: Dobijala sam pozive za…

Blic pre 22 sata
Mirjana Pajković negira optužbe i ističe povredu časti i ugleda Vukšić je izjavio da je podneo krivičnu prijavu protiv nje zbog njenih navodnih kriminalnih aktivnosti Doskorašnji savetnik predsednika Crne Gore Dejan Vukšić, koji se navodno nalazi na… »
Akterka seks-afere koja drma region Mirjana Pajković u studiju Kurir televizije!

Akterka seks-afere koja drma region Mirjana Pajković u studiju Kurir televizije!

Mondo pre 1 dan
Gošća emisije „Puls Srbije vikend“ i voditeljke Krune Une Mitrović danas u 12.10 biće Mirjana Pajković, bivša državna sekretarka, koja je poslednjih nedelja u žiži javnosti usled afere „eksplicitni snimci“ koja potresa Crnu Goru, a na kojima su sada već… »

Vesti dana »