Povezane vesti

Čačanin upao u stan i pretukao supružnike pred dvoje dece, dobio četiri meseca kućnog zatvora

Čačanin upao u stan i pretukao supružnike pred dvoje dece, dobio četiri meseca kućnog zatvora

Morava info pre 7 sati
ČAČAK – M. M. (38) iz Čačka osuđen na četiri meseca kućnog zatvora zbog prebijanja S. D. i nasilja nad njegovom suprugom J. P. kojem su svedočila njihova maloletna deca. M. M. (38) iz Čačka osuđen je na četiri meseca zatvora zbog nasilničkog ponašanja… »
Upao im u stan i pretukao ih pred malom decom! Čačanin za jezivo nasilje nad supružnicima dobio 4 meseca nanogice

Upao im u stan i pretukao ih pred malom decom! Čačanin za jezivo nasilje nad supružnicima dobio 4 meseca nanogice

Blic pre 8 sati
Sud je kvalifikovao ovakav čin kao ozbiljno narušavanje spokojstva građana i izazivanje straha Okrivljeni je fizički napao S.D. i J.P., dok su maloletna deca bila prisutna, a kasnije je i njih nasilno uvukao u stan M. M. (38) iz Čačka osuđen na 4 meseca… »
"Videćemo se mi još": Jezivo nasilje u Čačku, upao u stan i tukao ljude daskom pred maloletnom decom

"Videćemo se mi još": Jezivo nasilje u Čačku, upao u stan i tukao ljude daskom pred maloletnom decom

Mondo pre 8 sati
M. M. (38) iz Čačka osuđen na 4 meseca kućnog zatvora zbog prebijanja S. D. i nasilja nad njegovom suprugom J. P. kojem su svedočila njihova maloletna deca, prenela je Rina. M. M. (38) iz Čačka osuđen je na četiri meseca zatvora zbog nasilničkog… »
Tukao ih daskom pred decom, pa zapretio: "Videćemo se mi još" Nasilnik iz Čačka osuđen pred sudom, evo koju je kaznu dobio

Tukao ih daskom pred decom, pa zapretio: "Videćemo se mi još" Nasilnik iz Čačka osuđen pred sudom, evo koju je kaznu dobio

Kurir pre 8 sati
M. M. (38) iz Čačka osuđen je na četiri meseca kućnog zatvora zbog nasilničkog ponašanja, jer je 15. februara 2024. godine nasilno upao u stan u Ulici Bate Jankovića i fizički napao više osoba, i to u prisustvu maloletne dece. On je oko 15.40 časova obio… »
Nasilno upao u stan, tukao ljude daskom pred maloletnom decom koja su vrištala i zapretio: „Videćemo se mi još“, jezivo…

Nasilno upao u stan, tukao ljude daskom pred maloletnom decom koja su vrištala i zapretio: „Videćemo se mi još“, jezivo…

RINA pre 10 sati
Nasilno upao u stan, tukao ljude daskom pred maloletnom decom koja su vrištala i zapretio: „Videćemo se mi još“, jezivo nasilje u Čačku Čačak - M. M. (1988) iz Čačka osudjen je na četiri meseca zatvora zbog nasilničkog ponašanja, jer je 15. februara… »

Dnevnik pre 10 sati
Čačak - M. M. (1988) iz Čačka osuđen je na četiri meseca zatvora zbog nasilničkog ponašanja, jer je 15. februara 2024. godine nasilno upao u stan u Ulici Bate Jankovića i fizički napao više osoba, i to u prisustvu maloletne dece. - On je oko 15.40 časova… »
Uleteo u stan, pa tukao ljude daskom pred maloletnom decom: Osuđen nasilnik iz Čačka, dobio ovu kaznu

Uleteo u stan, pa tukao ljude daskom pred maloletnom decom: Osuđen nasilnik iz Čačka, dobio ovu kaznu

Telegraf pre 10 sati
M. M. (38) iz Čačka osuđen je na četiri meseca kućnog zatvora zbog nasilničkog ponašanja, jer je 15. februara 2024. godine nasilno upao u stan u Ulici Bate Jankovića i fizički napao više osoba, i to u prisustvu maloletne dece. On je oko 15.40 časova obio… »

Vesti dana »