Povezane vesti

Oglasila se rođena sestra Milana Vasića na poseban dan: Imala da mu poruči jedno "Neizmerno sam zahvalna..."

Oglasila se rođena sestra Milana Vasića na poseban dan: Imala da mu poruči jedno "Neizmerno sam zahvalna..."

Telegraf 31.01.2026
Glumac Milan Vasić danas proslavlja 47. rođendan. Glumac je danas podelio emotivan snimak sa sinom te poželeo samo jedno u ovoj godini - da on i njegovi najbliži budu zdravi i živi. Sada se povodom njegovog rođendana oglasila i njegova sestra Milena… »
Oglasila se rođena sestra Milana Vasića: Za glumca imala posebnu poruku: "Neizmerno sam zahvalna što te imamo"

Oglasila se rođena sestra Milana Vasića: Za glumca imala posebnu poruku: "Neizmerno sam zahvalna što te imamo"

Blic 31.01.2026
Njegova sestra Milena Vasić uputila mu je emotivnu čestitku putem društvenih mreža. Milan je podelio njenu čestitku i zahvalio svim pratiocima na lepim željama. Glumac Milan Vasić danas proslavlja 47. rođendan. Tim povodom se oglasila njegova rođena… »
Naš glumac se skoro oženio i postao otac, a ljudi ne veruju koliko godina puni: Slikom sa sinom raznežio sve

Naš glumac se skoro oženio i postao otac, a ljudi ne veruju koliko godina puni: Slikom sa sinom raznežio sve

Mondo 31.01.2026
Glumac Milan Vasić je krajem prošle godine u Gračanici krstio sina Despota, te je na društvenim mrežama objavio i snimak na kojem se vide majka i kum, Milan Kalinić. Njih su pratili trubači, a glumci nisu skidali osmehe sa lica: Kako je Milan istakao… »
Niko ne veruje koliko je Milan Vasić napunio godina: Glumac danas slavi rođendan, objavio snimak sa sinom i raznežio sve

Niko ne veruje koliko je Milan Vasić napunio godina: Glumac danas slavi rođendan, objavio snimak sa sinom i raznežio sve

Blic 31.01.2026
Izjavio je da je njegova prošlogodišnja želja za detetom ispunjena i izrazio zahvalnost što je sada roditelj. Njihov sin Despot kršten je u manastiru Gračanica. Glumac Milan Vasić danas proslavlja 47. rođendan, a tim povodom se oglasio na svom Instagram… »
Milan Vasić danas slavi rođendan: Glumac podelio emotivni snimak sa sinom, niko ne veruje koliko godina puni

Milan Vasić danas slavi rođendan: Glumac podelio emotivni snimak sa sinom, niko ne veruje koliko godina puni

Telegraf 31.01.2026
Glumac Milan Vasić danas ima veliki razlog za slavlje. Naime, on proslavlja 47. rođendan a tim povodom oglasio se na društvenim mrežama. Glumac je podelio emotivni snimak sa sinom otkrivši svoje želje. Vasić je otkrio da mu se prošlogodišnja želja da… »

Vesti dana »