Povezane vesti

Sudija Petrov: Vučić ima harizmu, bio je vrlo dobar na Tiktoku, neki će me napasti da sam njegov fan

Sudija Petrov: Vučić ima harizmu, bio je vrlo dobar na Tiktoku, neki će me napasti da sam njegov fan

Beta pre 1 dan
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov izjavio je da je predsednik države Aleksandar Vučić bio vrlo dobar sinoć na Tiktoku za šta se mora imati "ozbiljna harizma ličnog karaktera", dodajući da ga nije briga što će ga zbog takvih reči neki napasti da je… »
„Sad će me opet napasti, baš me briga, da sam njegov veliki fan“: Predsednik Ustavnog suda o Vučićevom nastupu na Tiktoku…

„Sad će me opet napasti, baš me briga, da sam njegov veliki fan“: Predsednik Ustavnog suda o Vučićevom nastupu na Tiktoku…

Danas pre 1 dan
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov izjavio je da je predsednik države Aleksandar Vučić bio vrlo dobar sinoć na Tiktoku „za šta se mora imati „ozbiljna harizma ličnog karaktera“, dodajući da ga nije briga što će ga zbog takvih reči neki napasti da je… »

Serbian News Media pre 1 dan
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov izjavio je da je predsednik države Aleksandar Vučić bio vrlo dobar sinoć na Tiktoku „za šta se mora imati „ozbiljna harizma ličnog karaktera“, dodajući da ga nije briga što će ga zbog takvih reči neki napasti da je… »

Radio sto plus pre 1 dan
“Sad će me opet napasti, baš me briga, da sam veliki fan Aleksandra Vučića. Ali morate biti takav širok kapacitet da biste mogli da pristanete na to i ne samo da pristanete, nego da budete vrlo dobri u tome i izazovete veliku pažnju. Treba da imate nešto… »

Vesti dana »