Povezane vesti
„Niš moj grad“ osuđuje novo presecanje Jotel mreže i poziva na hitnu istragu
Naissus info 31.01.2026
Koalicija „Niš moj grad“, koja okuplja 17 udruženja i pokreta civilnog društva, oštro osuđuje jučerašnju akciju ponovljenog presecanja mreže kablovskog operatera Jotel u Nišu i okolnim gradovima. “Ove akcije, sprovedene bez prethodne najave i uz tvrdnje… »
Jugmedia 31.01.2026
Koalicija „Niš moj grad“, koja okuplja 17 udruženja i pokreta civilnog društva, oštro osuđuje jutrošnju akciju ponovljenog presecanja mreže kablovskog operatera Jotel u Nišu i okolnim gradovima. Saopštenje prenosimo u celosti: Ove akcije, sprovedene bez… »
Niške vesti 31.01.2026
Saopštenje koalicije prenosimo u celosti: „Ove akcije, sprovedene bez prethodne najave i uz tvrdnje da se radi o dugovanjima ili navodnom nepoštovanju ugovora, ozbiljno narušavaju prava građana na slobodan pristup informacijama i televizijskim… »
Vesti dana »
"Vladi neće suditi naslovne strane i politička prepucavanja!" Skupština završila rad, premijer odgovorio na četvorosatno izlaganje Miroslava Aleksića (video)
Blic pre 10 minutajoš 96 povezanih
Iran može sa svoje teritorije da napadne Ukrajinu; "Svaki napad ima svoju cenu" FOTO
B92 pre 45 minutajoš 44 povezane
'Požari potpuno nepredvidivi, teško ih je kontrolisati', kaže francuski ministar
BBC News pre 10 minutajoš 31 povezana
Pokušaj uspona koji je odneo pet života: Zašto je Elbrus jedna od najsmrtonosnijih planina na svetu?
Danas pre 7 satijoš 29 povezanih