Povezane vesti

Novak oseća da gledate: Pomislio sam tokom meča na ljude u Srbiji

Novak oseća da gledate: Pomislio sam tokom meča na ljude u Srbiji

Sport klub pre 20 sati
Još od finala Olimpijskih igara u Parizu, nije Srbija ovako “poludela” za jedan meč Novaka Đokovića. Slali ste nam snimke i fotografije sa najrazličitijih lokacija, delili sujeverja i sreću posle velikog trijumfa nad Janikom Sinerom, a sve to osetio je i… »
"Osetio sam tu snagu i njihovo prisustvo" Đoković otkrio na koga je pomislio nekoliko puta za vreme polufinala protiv Sinera

"Osetio sam tu snagu i njihovo prisustvo" Đoković otkrio na koga je pomislio nekoliko puta za vreme polufinala protiv Sinera

Kurir pre 19 sati
Specijalni izveštač iz Melburna - Vuk Brajović U skoro svim porukama koje su predstavnici srpskih medija u Melburnu dobili iz domovine nakon pobede nad Janikom Sinerom – pisalo je: “Plakali smo!” Prenevši to Novaku na kasnoj konferenciji za medije –… »
"Pomislio sam par puta za vreme meča na ljude iz Srbije": Novak otkrio šta je osetio tokom meča protiv Sinera

"Pomislio sam par puta za vreme meča na ljude iz Srbije": Novak otkrio šta je osetio tokom meča protiv Sinera

Telegraf pre 20 sati
Novak Đoković je uspeo da se domogne finala Ausrtralijan Opena, a njegova pobeda protiv Janika Sinera je i te kako emotivno propraćena u Srbiji i regionu. Mnogi su na društvenim mrežama pisali da je bilo i suza, smeha i svega intezivnog za ljudsko biće… »

Vesti dana »

Na današnji dan, 1. februar

Na današnji dan, 1. februar

Šabačke novosti pre 1 satjoš 4 povezane
Kad se srpski funkcioneri prave Englezi

Kad se srpski funkcioneri prave Englezi

Radar pre 8 satijoš 1 povezana