Povezane vesti

"Neki nisu glavom u Partizanu, a neki dobro znaju što ovako rade": Đoan Penjaroja za MONDO prvi put progovorio

"Neki nisu glavom u Partizanu, a neki dobro znaju što ovako rade": Đoan Penjaroja za MONDO prvi put progovorio

Mondo pre 1 dan
Kakav je plan Partizana za naredni period? Zašto ne igraju Džabari Parker i Mika Murinen? Da li je bilo kontakata novog trenera Đoana Penjarje sa Željkom Obradovićem? Mogu li da crno-beli da razbude žar i vrate ljubav navijača ponovo? Sva ta pitanja… »
"Nisam zvao Željka, a nekoliko puta sam bio blizu": Đoan Penjaroja otkrio kako je došao u Partizan

"Nisam zvao Željka, a nekoliko puta sam bio blizu": Đoan Penjaroja otkrio kako je došao u Partizan

Mondo pre 14 sati
Novi trener Partizana Đoan Penjaroja, u opširnom intervjuu za MONDO, otkrio je da nije stupio u kontakt sa najtrofejnijim trenerom Evrope Željkom Obradovićem. Podvukao je Španac i da dobro poznaje legendu Partizana, te da prvu sledeću priliku iskoristiti… »
Malo sam lud, ali ja verujem u ovaj projekat, nisam pričao ništa za Željkom: Penjaroja otkrio pozadinu pandemonijuma u…

Malo sam lud, ali ja verujem u ovaj projekat, nisam pričao ništa za Željkom: Penjaroja otkrio pozadinu pandemonijuma u…

Hot sport pre 23 sata
„Treba biti malo lud da preuzmeš Partizan, ali verujem u ovaj projekat!“ Novi trener Partizana, Đoan Penjaroja, govorio je za Mondo o okolnostima pod kojima je preuzeo crno-bele, o odlasku Željka Obradovića, pritiscima koje nosi klupa Partizana i svojim… »
Penjaroja o ŽOC-u: "Dolaziš u tim iz kog odlazi najbolji evropski trener"

Penjaroja o ŽOC-u: "Dolaziš u tim iz kog odlazi najbolji evropski trener"

B92 pre 23 sata
Trener Partizana Đoan Penjaroja je govorio o pregovorima sa crno-belima i svom dolasku. U razgovoru za "Mondo", Penjaroja je otkrio kako je uopšte došlo do toga. "Bilo je malo iznenađujuće. Znao sam da postoje problemi u Partizanu, počele su da se… »

Vesti dana »