Povezane vesti
Noćni scenario kao iz filma! Čeda Jovanović bez reči poveo Acu Kosa – snimak sve otkriva (video)
Kurir pre 16 sati
Aleksandar Kos, blizak prijatelj političara Čede Jovanovića, u poslednje vreme izuzetno je aktivan na društvenim mrežama, gde sa pratiocima redovno deli detalje iz svog privatnog života i svakodnevice. Ovog puta, Aca Kos je objavio novi snimak koji je… »
"Čim sam stigao s puta, samo me strpao u kola i nije stao": Aca Kos objavio snimak, evo gde ga je Čeda odveo
Mondo pre 17 sati
Prijatelj bivšeg političara Čede Jovanovića u poslednje vreme je veoma aktivan na društvenim mrežama i izveštava svoje pratioce o svakodnevnim aktivnostima iz privatnog života. Aca Kos je sada objavio snimak i otkrio gde ga je Čeda odveo. "Stigao noćas… »
"Noćas sam stigao sa puta, samo me strpao u kola" Čeda priredio iznenađenje prijatelju: Aca sve objavio
Telegraf pre 18 sati
Aleksandar Kos, prijatelj političara Čede Jovanovića, u poslednje vreme je veoma aktivan na društvenim mrežama. On često deli trenutke sa svojim prijateljima te ne krije kolika mu je podrška, posle razvoda od Jelene. Kako često objavljuje neke trenutke… »
"Noćas sam stigao sa puta, samo me je strpao u kola" Čeda Jovanović prijatelju priredio iznenađenje, Aca Kos objavio snimak
Blic pre 19 sati
Kos je objavio snimak njihovog putovanja na reku Unu Čeda Jovanović je iznenadio prijatelja. Aleksandar Kos, prijatelj političara Čede Jovanovića, u poslednje vreme je veoma aktivan na društvenim mrežama i izveštava svoje pratioce o svakodnevnim… »
Vesti dana »
U Srbiji danas oblačno i hladno, posle podne i uveče sa susnežicom i snegom
Insajder pre 49 minutajoš 15 povezanih
Na današnji dan: Novi Sad postao slobodan grad, formalno završen Hladni rat
Radio 021 pre 2 satajoš 8 povezanih
Počeli da važe novi iznosi naknade za nezaposlene: Povećanje od 580 do 2.050 dinara
Radio 021 pre 50 minutajoš 6 povezanih
Sofronijević: Broj prijava za upis bespravnih objekata sve veći kako se približava istek roka
Insajder pre 24 minutajoš 3 povezane