Povezane vesti
Noćni scenario kao iz filma! Čeda Jovanović bez reči poveo Acu Kosa – snimak sve otkriva (video)
Kurir pre 21 dana
Aleksandar Kos, blizak prijatelj političara Čede Jovanovića, u poslednje vreme izuzetno je aktivan na društvenim mrežama, gde sa pratiocima redovno deli detalje iz svog privatnog života i svakodnevice. Ovog puta, Aca Kos je objavio novi snimak koji je… »
"Čim sam stigao s puta, samo me strpao u kola i nije stao": Aca Kos objavio snimak, evo gde ga je Čeda odveo
Mondo pre 21 dana
Prijatelj bivšeg političara Čede Jovanovića u poslednje vreme je veoma aktivan na društvenim mrežama i izveštava svoje pratioce o svakodnevnim aktivnostima iz privatnog života. Aca Kos je sada objavio snimak i otkrio gde ga je Čeda odveo. "Stigao noćas… »
"Noćas sam stigao sa puta, samo me strpao u kola" Čeda priredio iznenađenje prijatelju: Aca sve objavio
Telegraf pre 21 dana
Aleksandar Kos, prijatelj političara Čede Jovanovića, u poslednje vreme je veoma aktivan na društvenim mrežama. On često deli trenutke sa svojim prijateljima te ne krije kolika mu je podrška, posle razvoda od Jelene. Kako često objavljuje neke trenutke… »
"Noćas sam stigao sa puta, samo me je strpao u kola" Čeda Jovanović prijatelju priredio iznenađenje, Aca Kos objavio snimak
Blic pre 22 dana
Kos je objavio snimak njihovog putovanja na reku Unu Čeda Jovanović je iznenadio prijatelja. Aleksandar Kos, prijatelj političara Čede Jovanovića, u poslednje vreme je veoma aktivan na društvenim mrežama i izveštava svoje pratioce o svakodnevnim… »
Vesti dana »
Konačno, i nama da svane! U Srbiji sutra greje, temperatura će biti prava prolećna
Telegraf pre 41 minutajoš 30 povezanih
Udruženja poljoprivrednika u blokadama od utorka pojačavaju protest
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane
Apostolović: Do juna ispuniti obaveze na putu ka EU, kamen spoticanja pravosudni zakoni
NIN pre 3 satajoš 18 povezanih
Tramp najavio slanje bolničkog broda na Grenland, Danska poručuje: Nema potrebe
Nova pre 1 satjoš 22 povezane
„Srbijo, dolazimo“: Srpski MMA borac razgovarao sa Trampom i dobio pomoć od američkog predsednika!
Hot sport pre 3 satajoš 25 povezanih