Povezane vesti

"Nisam od dva krompira pravila ručak, niti sam imala samo jedne cipele" Sanja Marinković tvrdi da je odrastala drugačije od…

"Nisam od dva krompira pravila ručak, niti sam imala samo jedne cipele" Sanja Marinković tvrdi da je odrastala drugačije od…

Kurir pre 1 dan
Poznata voditeljka Sanja Marinković otkrila je detalje iz svog detinjstva, te je stavila tačku na spekulacije da je nosila jedne cipele. Naime, ona tvrdi da je odrasla u srećnom okruženju, kao i da tada nije bila u siromaštvu. - Moja priča nema nikakve… »
"Nisam imala jedne cipele" Sanja Marinković pričala o detinjstvu, pa ovo morala da pojasni: Otkrila istinu o svom životu posle…

"Nisam imala jedne cipele" Sanja Marinković pričala o detinjstvu, pa ovo morala da pojasni: Otkrila istinu o svom životu posle…

Blic pre 1 dan
"Dobar život te nauči dobroj meri", rekla je Sanja tokom gostovanja u emisiji, a o izjavi se i te kako pričalo Sanja je tokom godina napravila ime u poslu kojim se bavi i kolege je i te kako cene Poznata voditeljka Sanja Marinković otkrila je detalje iz… »

Vesti dana »