Povezane vesti

Prepiska Epstajna i Lajčaka trese Slovačku: "Ako ti nisu premlade, uzmi i njihove sestre"! "Ne znaš kakav sam u akciji, one su…

Prepiska Epstajna i Lajčaka trese Slovačku: "Ako ti nisu premlade, uzmi i njihove sestre"! "Ne znaš kakav sam u akciji, one su…

Kurir pre 14 sati
Američko Ministarstvo pravde objavilo je više od tri miliona novih dokumenata iz takozvanih Epstajnovih fajlova, a među njima se našlo i ime slovačkog političara i bivšeg visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini Miroslava Lajčaka. Prema objavljenim… »
"Verovatno su ti premlade?! Ne budi zao, ne znaš kakav sam u akciji!" Slovačka gori zbog šok prepiske Epstajna i Lajčaka: "One…

"Verovatno su ti premlade?! Ne budi zao, ne znaš kakav sam u akciji!" Slovačka gori zbog šok prepiske Epstajna i Lajčaka: "One…

Blic pre 15 sati
Pomenuti slučaj naveo je Lajčaka da podnese ostavku na funkciju savetnika premijera Slovačke Prema dokumentima, komunikacija Lajčaka sa Epstajnom uključivala je lične teme Američko Ministarstvo pravde objavilo je više od tri miliona novih dokumenata iz… »

Vesti dana »