Povezane vesti
"Svi misle da sam bahata i drska, idem kod terapeuta 20 godina" Marija Šerifović o slabostima i životu: "Dosta toga može da me…
Blic pre 49 minuta
Pevačica je otkrila kako se suočava sa izazovima svakodnevnog života i unapređuje svoju produktivnost. Takođe, spomenula je svoj uspeh u gubitku telesne težine za mesec dana zahvaljujući izbalansiranoj ishrani. Pevačica Marija Šerifović u iskrenoj… »
"20 godina idem kod terapeuta, svi misle da sam bahata i drska..." Marija Šerifović progovorila o slabostima
Telegraf pre 15 sati
Pevačica Marija Šerifović u iskrenoj ispovesti otkrila je da retko u životu ima takozvanu "žutu minutu", ali da je, poput svakog čoveka, od krvi i mesa. Bez zadrške i u svom prepoznatljivom stilu, Marija Šerifović je govorila o ličnim slabostima. Iako je… »
Vesti dana »
Haos na kraju Zvezdine utakmice! Košarkaš Mege razbio crveno-bele, pa ovim potezom razbesneo Obradovića, nastala ozbiljna frka (video)
Kurir pre 34 minutajoš 25 povezanih
Studenti u blokadi šetnjom obeležili Dan grada i 15 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu (foto)
Blic pre 24 minutajoš 23 povezane
Zelenski najavio naredni trilateralni sastanak o Ukrajini za 4. i 5. februar u Abu Dabiju
Nedeljnik pre 2 satajoš 21 povezana
Sofronijević: Broj prijava za upis bespravnih objekata raste, produžetka roka neće biti
Insajder pre 4 satijoš 18 povezanih