Povezane vesti

Starmer: Princ Endrju treba da svedoči protiv Epstina pred američkim Kongresom

Starmer: Princ Endrju treba da svedoči protiv Epstina pred američkim Kongresom

NIN 01.02.2026
Britanski premijer Kir Starmer rekao je danas da bi bivši princ Endru Mauntbaten Vindzor trebalo da svedoči pred Kongresom SAD o svojim odnosima sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epštajnom. "Što se tiče svedočenja, uvek sam govorio da svako… »
Britanski premijer smatra da bi bivši princ Endru trebalo da svedoči o saznanjima o Epstinu

Britanski premijer smatra da bi bivši princ Endru trebalo da svedoči o saznanjima o Epstinu

Nedeljnik 01.02.2026
Britanski premijer Kir Starmer izjavio je da bi Endru Mauntbaten-Vindzor, bivši princ Endru, trebalo da svedoči pred američkim Kongresom zbog njegovih veza sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom. „Kada se radi o svedočenju uvek sam… »
Kir Starmer: Endru treba da svedoči pred Kongresom SAD o odnosima sa Epstajnom

Kir Starmer: Endru treba da svedoči pred Kongresom SAD o odnosima sa Epstajnom

Blic 01.02.2026
Članovi američkog Kongresa više puta su zatražili svedočenje bivšeg princa Endrua Endru, mlađi brat britanskog kralja Čarlsa III, izgubio je u novembru titulu princa Britanski premijer Kir Starmer rekao je juče da bi bivši princ Endru Mauntbaten Vindzor… »
Princ Endrju na sudu zbog Epstajna: "Žrtve moraju biti prioritet"

Princ Endrju na sudu zbog Epstajna: "Žrtve moraju biti prioritet"

B92 01.02.2026
Britanski premijer Kir Starmer rekao je da bi bivši princ Endrju Mauntbaten Vindzor trebalo da svedoči pred Kongresom SAD o svojim odnosima sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom. "Što se tiče svedočenja, uvek sam govorio da svako ko ima… »
Britanski premijer Starmer o osramoćenom princu: "Endru treba da svedoči protiv Epstajna..."

Britanski premijer Starmer o osramoćenom princu: "Endru treba da svedoči protiv Epstajna..."

Telegraf 01.02.2026
Britanski premijer Kir Starmer rekao je da bi bivši princ Endru Mauntbaten Vindzor trebalo da svedoči pred Kongresom SAD o svojim odnosima sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom. "Što se tiče svedočenja, uvek sam govorio da svako ko ima… »

Vesti dana »