Povezane vesti

Starmer: Princ Endrju treba da svedoči protiv Epstina pred američkim Kongresom

Starmer: Princ Endrju treba da svedoči protiv Epstina pred američkim Kongresom

NIN pre 6 sati
Britanski premijer Kir Starmer rekao je danas da bi bivši princ Endru Mauntbaten Vindzor trebalo da svedoči pred Kongresom SAD o svojim odnosima sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epštajnom. "Što se tiče svedočenja, uvek sam govorio da svako… »
Britanski premijer smatra da bi bivši princ Endru trebalo da svedoči o saznanjima o Epstinu

Britanski premijer smatra da bi bivši princ Endru trebalo da svedoči o saznanjima o Epstinu

Nedeljnik pre 8 sati
Britanski premijer Kir Starmer izjavio je da bi Endru Mauntbaten-Vindzor, bivši princ Endru, trebalo da svedoči pred američkim Kongresom zbog njegovih veza sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom. „Kada se radi o svedočenju uvek sam… »
Kir Starmer: Endru treba da svedoči pred Kongresom SAD o odnosima sa Epstajnom

Kir Starmer: Endru treba da svedoči pred Kongresom SAD o odnosima sa Epstajnom

Blic pre 10 sati
Članovi američkog Kongresa više puta su zatražili svedočenje bivšeg princa Endrua Endru, mlađi brat britanskog kralja Čarlsa III, izgubio je u novembru titulu princa Britanski premijer Kir Starmer rekao je juče da bi bivši princ Endru Mauntbaten Vindzor… »
Princ Endrju na sudu zbog Epstajna: "Žrtve moraju biti prioritet"

Princ Endrju na sudu zbog Epstajna: "Žrtve moraju biti prioritet"

B92 pre 11 sati
Britanski premijer Kir Starmer rekao je da bi bivši princ Endrju Mauntbaten Vindzor trebalo da svedoči pred Kongresom SAD o svojim odnosima sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom. "Što se tiče svedočenja, uvek sam govorio da svako ko ima… »
Britanski premijer Starmer o osramoćenom princu: "Endru treba da svedoči protiv Epstajna..."

Britanski premijer Starmer o osramoćenom princu: "Endru treba da svedoči protiv Epstajna..."

Telegraf pre 18 sati
Britanski premijer Kir Starmer rekao je da bi bivši princ Endru Mauntbaten Vindzor trebalo da svedoči pred Kongresom SAD o svojim odnosima sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom. "Što se tiče svedočenja, uvek sam govorio da svako ko ima… »

Vesti dana »