Povezane vesti

Mega iznenadila favorita i posle drame savladala Crvenu zvezdu

Mega iznenadila favorita i posle drame savladala Crvenu zvezdu

RTS pre 9 sati
Košarkaši Mege priredili su veliko iznenađenje i posle dramatične završnice savladali Crvenu zvezdu rezultatom 107:102 (29:29, 28:33, 23:26, 27:14) u meču punom preokreta u 17. kolu grupe B ABA lige. Nezgodan trenutak za crveno-bele bio je da igraju… »
Obradović posle poraza od Mege: Pred nama je velika nedelja

Obradović posle poraza od Mege: Pred nama je velika nedelja

Sport klub pre 9 sati
Obraćanje trenera Crvene zvezde Saše Obradovića na konferenciji za medije u Hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu trajalo je veoma kratko, budući da nije dobio ni pitanje novinara. Njegov tim poražen je od Mege u utakmici kola ABA lige, a… »
Košarkaši Mege bolji od Zvezde u ABA ligi

Košarkaši Mege bolji od Zvezde u ABA ligi

Radio sto plus pre 9 sati
Mega sada ima šest pobeda i devet poraza i šesta je na tabeli regionalnog takmičenja, dok je Zvezda druga sa skorom 11/4. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Bogoljub Marković sa 29 poena, Asim Đulović je dodao 19, a Luiđi Suigo 14 poena. U redovima… »
Miletić progovorio o Partizanu: „Ja to ne mogu da kontrolišem!“

Miletić progovorio o Partizanu: „Ja to ne mogu da kontrolišem!“

Hot sport pre 13 sati
Nekadašnji igrač Partizana za sada je fokusiran samo na Kluž Košarkaši Partizana nastavili su svoj pobednički niz u ABA ligi trijumfom nad Klužom, a sve oči bile su uprte u nekadašnjeg crno-belog centra, Dušana Miletića. Njegov potencijalni povratak u… »
"Ja to ne mogu da kontolišem": Vraća li Partizan "odbeglog sina" na leto?

"Ja to ne mogu da kontolišem": Vraća li Partizan "odbeglog sina" na leto?

Mondo pre 14 sati
Košarkaši Partizana nastavili su pobednički niz u ABA ligi pobedom protiv Kluža, a u centru pažnje našao se nekadašnji igrač crno-belih Dušan Miletić. Već neko vreme se govori o njegovom povratku u Humsku, a plan uprave je da stvori jaču bazu domaćih… »
Miletić progovorio o prelasku u Partizan: "Fokusiran sam..."

Miletić progovorio o prelasku u Partizan: "Fokusiran sam..."

Telegraf pre 14 sati
Košarkaši Partizana izašli su na kraj sa Klužom, a u redovima rumunske ekipe postoji jedan igrač koji bi naredne sezone mogao da obuče crno-belo - Dušan Miletić. Srpski centar igra sjajno ove sezone u dresu ekipe iz Rumunije, ovog puta je nakon meča sa… »
Igrači Kluža se priključili navijačima posle poraza od Partizana

Igrači Kluža se priključili navijačima posle poraza od Partizana

Sport klub pre 16 sati
Košarkaši Kluža učestvovali su u simpatičnoj interakciji sa svojim navijačima, koji su u velikom broju došli u Beogradsku arenu da ih podrže tokom meča sa Partizanom. Crno-beli su pobedili rumunski klub u meču 17. kola grupe A ABA lige i na taj način… »
Miletić o Partizanu: Da završim sezonu zdrav pa da vidim…

Miletić o Partizanu: Da završim sezonu zdrav pa da vidim…

Sport klub pre 16 sati
Dušan Miletić bi mogao posle četiri sezone da se vrati u Partizan gde je još u prvoj sezoni drugog mandata na klupi Željka Obradovića dobio šansu. Mnogi mediji pišu da je on već potpisao ugovor sa crno belima. Centar koji je u međuvremenu od 2022. do… »
Miletić je upitan o Partizanu: "Ja te neke stvari ne mogu da kontrolišem"

Miletić je upitan o Partizanu: "Ja te neke stvari ne mogu da kontrolišem"

Sportske.net pre 15 sati
Partizan je pobedio Kluž u čudnoj atmosferi, u kojoj su dominirali rumunski navijači, koji su inače pobrali sve simpatije beogradske publike. Na terenu su crno-beli iz Beograda pobedili crno-bele iz Kluža bez većih problema, a u rumunskom timu igra… »

Vesti dana »