Povezane vesti

"Ne mislim da je opasno, ne izmišljam negativne scenarije" Jelena i Sloba u kući u Slantkamenu imaju lift i za to imaju važan…

"Ne mislim da je opasno, ne izmišljam negativne scenarije" Jelena i Sloba u kući u Slantkamenu imaju lift i za to imaju važan…

Kurir pre 18 sati
Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića, odgovorila je na pitanje koje joj je stiglo putem Instagrama, a koje se ticalo njihove porodične kuće u Slankamenu. Naime, mnoge je zanimalo da li je bezbedno imati lift u porodičnoj kući, s obzirom na… »
"Ne mislim da je opasno, ne izmišljam negativne scenarije" Jelena i Sloba u kući imaju jednu luksuznu stvar, a ona sad dobila…

"Ne mislim da je opasno, ne izmišljam negativne scenarije" Jelena i Sloba u kući imaju jednu luksuznu stvar, a ona sad dobila…

Blic pre 21 sat
Pevač Sloba Radanović je izgradio luksuznu vilu u Slankamenu od preko 300 kvadratnih metara za svoju porodicu. Lift je instaliran unutar vile kao deo zbog zdravstvenih potreba njegove majke Draginje. Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića… »

Vesti dana »