Повезане вести

Вики Миљковић открила какав стан је продала Босанцу: Пуца од луксуза, базен, теретана, биоскоп, ево где се налази

Вики Миљковић открила какав стан је продала Босанцу: Пуца од луксуза, базен, теретана, биоскоп, ево где се налази

Мондо пре 21 дана
Певачица Вики Миљковић открила је какав стан је продала свом колеги Драгану Стојковићу Босанцу. Њих двоје већ месецима сарађују у емисји "Пинкове звезде", а сада је хармоникаш одлучио да потражи помоћ од Вики бри одабиру… »
"Има теретане, базен..." Босанац купио од Вики стан, па се одмах похвалио, колега му поручује: Ја још скупљам за Гроцку

"Има теретане, базен..." Босанац купио од Вики стан, па се одмах похвалио, колега му поручује: Ја још скупљам за Гроцку

Курир пре 21 дана
Током коментарисања такмичара "Пинкових звезда" Миодрага Ђокића пала је опклада између Вики Миљковић и Драгана Стојковића Босанца. Иначе, он је недавно купио стан од Вики. - Није био у фалшу - рекла је Вики. - Јесте, хајмо ти и… »
"Има теретану и базен" Босанац купио стан од Вики, па се одмах похвалио, колега му поручује: "Ја још скупљам за Гроцку"

"Има теретану и базен" Босанац купио стан од Вики, па се одмах похвалио, колега му поручује: "Ја још скупљам за Гроцку"

Блиц пре 21 дана
Драган Стојковић Босанац недавно је купио стан од Вики, што је додатно зачинило њихов разговор. Босанац живи у луксузној кући на Бежанијској коси, чији ентеријер одликује уметнички укус. Током коментарисања такмичара "Пинкових… »

Вести дана »