Povezane vesti

Dodik: "Cilj je nezavisna Republika Srpska, 15 zemalja bi je odmah priznalo"

Dodik: "Cilj je nezavisna Republika Srpska, 15 zemalja bi je odmah priznalo"

Telegraf pre 3 sata
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je da je njegov glavni cilj nezavisna Republika Srpska, do kojeg želi da dođe mirnim političkim procesom, koristeći, kako je naveo, međunarodni tajming koji se stvara, dodajući da bi… »
Dodik otkrio: Republiku Srpsku će priznati 15 zemalja nekoliko dana nakon proglašenja

Dodik otkrio: Republiku Srpsku će priznati 15 zemalja nekoliko dana nakon proglašenja

Večernje novosti pre 6 sati
LIDER SNSD Milorad Dodik ponovio je danas da je njegov cilj nezavisna Republika Srpska, za šta se, tvrdi, stvara povoljan međunarodni ambijent. Foto: Petar Milošević Gostujući u programu Radio-televizije Republike Srpske, Dodik je rekao da namerava da… »
Dodik: Cilj nezavisna Republika Srpska, 15 zemalja bi je odmah priznalo

Dodik: Cilj nezavisna Republika Srpska, 15 zemalja bi je odmah priznalo

Euronews pre 7 sati
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da je njegov glavni cilj nezavisna Republika Srpska, do kojeg želi da dođe mirnim političkim procesom, koristeći, kako je naveo, međunarodni tajming koji se stvara, dodajući… »
Dodik: Ne smemo da propustimo tajming za – nezavisnu Srpsku

Dodik: Ne smemo da propustimo tajming za – nezavisnu Srpsku

Vesti online pre 9 sati
Moj glavni cilj – nezavisna Republika Srpska – nije nestao i do tog cilja želim da dođem kroz miran politički proces koristeći međunarodni tajming koji se stvara, rekao je danas lider SNSD-a Milorad Dodik. “Biću nezadovoljan ako propustimo tajming za… »
Dodik: Moj glavni cilj je nezavisna Republika Srpska

N1 Info pre 12 sati
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je njegov glavni cilj nezavisna Republike Srpska. "Taj cilj nije nestao i do tog cilja želim da dođem kroz miran politički proces, koristeći međunarodni tajming… »

Insajder pre 12 sati
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je njegov glavni cilj nezavisna Republika Srpska. “Taj cilj nije nestao i do tog cilja želim da dođem kroz miran politički proces, koristeći međunarodni tajming… »

Beta pre 12 sati
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je njegov glavni cilj nezavisna Republika Srpska. “Taj cilj nije nestao i do tog cilja želim da dođem kroz miran politički proces, koristeći međunarodni tajming… »

Serbian News Media pre 12 sati
Dodik: Moj glavni cilj je nezavsina Republika Srpska

Dodik: Moj glavni cilj je nezavsina Republika Srpska

Danas pre 12 sati
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je njegov glavni cilj nezavisna Republike Srpska. “Taj cilj nije nestao i do tog cilja želim da dođem kroz miran politički proces, koristeći međunarodni tajming… »
Dodik: Moj glavni cilj je nezavisna Republika Srpska, čekam pravi tajming

Dodik: Moj glavni cilj je nezavisna Republika Srpska, čekam pravi tajming

Pravda pre 13 sati
Lider SNSD-a je naglasio da želi da oslobodi Srpsku pritisaka, dodajući da nije čovek koji odustaje i da nastoji da se bori za svoje ciljeve. Moj glavni cilj - nezavisna Republike Srpska, nije nestao i do tog cilja želim da dođem kroz miran politički… »

Radio sto plus pre 12 sati
“Taj cilj nije nestao i do tog cilja želim da dođem kroz miran politički proces, koristeći međunarodni tajming koji se stvara”, rekao je Dodik u Јutarnjem programu RTRS-a. Dodao je da će biti “nezadovoljan ako propustimo tajming za naše konačne odluke o… »
Dodik: Ne smemo da propustimo tajming za naše konačne odluke - nezavisnu Srpsku

Dodik: Ne smemo da propustimo tajming za naše konačne odluke - nezavisnu Srpsku

RTV pre 13 sati
BANJALUKA - Moj glavni cilj - nezavisna Republika Srpska - nije nestao i do tog cilja želim da dođem kroz miran politički proces koristeći međunarodni tajming koji se stvara, rekao je danas lider SNSD-a Milorad Dodik. "Biću nezadovoljan ako propustimo… »
Dodik: Ne smemo da propustimo tajming za - nezavisnu Srpsku

Dodik: Ne smemo da propustimo tajming za - nezavisnu Srpsku

Sputnik pre 13 sati
Moj glavni cilj - nezavisna Republika Srpska - nije nestao i do tog cilja želim da dođem kroz miran politički proces koristeći međunarodni tajming koji se stvara, rekao je danas lider SNSD-a Milorad Dodik. On je naglasio da želi da oslobodi Republiku… »

Vesti dana »