Povezane vesti
"Devojci sam kupio stan u Beogradu na vodi, ona mi je rodila dvoje dece, nismo se venčali": Poznati srpski muzičar otkrio…
Blic 01.02.2026
Borko je svojoj ženi Mileni za Osmi mart poklonio stan u luksuznom delu Beograda. Radivojević je izjavio da im za sreću nije potrebno venčanje, jer je njihova veza stabilna. Harmonikaš Borko Radivojević sa suprugom Milenom ima sina i ćerku, a njih dvoje… »
"Živeli smo odvojeno, nije to bio klasičan razvod": Naš muzičar prvi put otkrio detalje iz braka, o ovome je godinama ćutao…
Blic 01.02.2026
Par je prošao kroz nesuglasice, ali su ih uspešno rešili. Zajednički su nastavili život uprkos nesvakidašnjim okolnostima stanovanja. Harmonikaš Borko Radivojević progovorio je o odnosu sa nevenčanom suprugom Milenom. Borko je otkrio nepoznate detalje… »
"Nismo mogli da se razvedemo jer se nismo ni venčali" Srpski harmonikaš godinama živeo odvojeno od žene - sve radili iz inata…
Kurir 01.02.2026
Harmonikaš Borko Radivojević i njegova supruga nedavno su otkrili kako je njihov brak pun strasti i emocija, te da među njima i dalje postoji ona "zdrava doza" ljubomore. Ipak, Borko je sada priznao da odnosi među njima nisu uvek bili sjajni. - Nismo se… »
Poznati harmonikaš kupio devojci stan u Beogradu na vodi: Ovo su detalji "Rodila mi je troje dece, nismo..."
Telegraf 01.02.2026
Harmonikaš Borko Radivojević sa suprugom Milenom ima sina i ćerku, a njih dvoje se nikada nisu venčali. On je sada otkrio da je lepšoj polovini pre 4 godine kupio stan u luksuzno delu Beograda. Naime, Borko je Mileni za 8. mart priredio iznenađenje i… »
Vesti dana »
Tramp: ‘Pregovaramo sa Iranom o kraju sukoba’, Teheran: ‘Nije istina’
Južne vesti pre 15 minutajoš 57 povezanih
„Nikad u karijeri ovo nisam doživela“: Advokatica uhapšenih studenata iz Novog Pazara ne zna šta im se stavlja na teret
Danas pre 4 satijoš 32 povezane
Amerika pala na kolena ili sprema krvavu zamku?! Iran ismejao Trampa pred celim svetom, milioni ostaju bez vode i struje? Ručna povučena u poslednjem trenutku, ali pravi pakao tek sledi
Blic pre 56 minutajoš 58 povezanih
Vozač pod dejstvom kokaina osumnjičen za ometanje policije u Novom Pazaru
IndeksOnline pre 4 satijoš 24 povezane