Povezane vesti
"Devojci sam kupio stan u Beogradu na vodi, ona mi je rodila dvoje dece, nismo se venčali": Poznati srpski muzičar otkrio…
Blic pre 10 sati
Borko je svojoj ženi Mileni za Osmi mart poklonio stan u luksuznom delu Beograda. Radivojević je izjavio da im za sreću nije potrebno venčanje, jer je njihova veza stabilna. Harmonikaš Borko Radivojević sa suprugom Milenom ima sina i ćerku, a njih dvoje… »
"Nismo mogli da se razvedemo jer se nismo ni venčali" Srpski harmonikaš godinama živeo odvojeno od žene - sve radili iz inata…
Kurir pre 12 sati
Harmonikaš Borko Radivojević i njegova supruga nedavno su otkrili kako je njihov brak pun strasti i emocija, te da među njima i dalje postoji ona "zdrava doza" ljubomore. Ipak, Borko je sada priznao da odnosi među njima nisu uvek bili sjajni. - Nismo se… »
"Živeli smo odvojeno, nije to bio klasičan razvod": Naš muzičar prvi put otkrio detalje iz braka, o ovome je godinama ćutao…
Blic pre 12 sati
Par je prošao kroz nesuglasice, ali su ih uspešno rešili. Zajednički su nastavili život uprkos nesvakidašnjim okolnostima stanovanja. Harmonikaš Borko Radivojević progovorio je o odnosu sa nevenčanom suprugom Milenom. Borko je otkrio nepoznate detalje… »
Poznati harmonikaš kupio devojci stan u Beogradu na vodi: Ovo su detalji "Rodila mi je troje dece, nismo..."
Telegraf pre 13 sati
Harmonikaš Borko Radivojević sa suprugom Milenom ima sina i ćerku, a njih dvoje se nikada nisu venčali. On je sada otkrio da je lepšoj polovini pre 4 godine kupio stan u luksuzno delu Beograda. Naime, Borko je Mileni za 8. mart priredio iznenađenje i… »
Vesti dana »
Otkazan svečani doček rukometaša, Grad Zagreb odbio nastup Tompsona
Beta pre 26 minutajoš 45 povezanih
Studenti i građani u Novom Sadu i u Nišu obeležili 15 meseci od pada nadstrešnice
Insajder pre 9 satijoš 24 povezane
I bez pobede u Melbournu, Đoković ostaje čvrsto na vrhu svetske liste teniskih zarada
Bloomberg Adria pre 9 satijoš 75 povezanih
Vremenska prognoza i uslovi saobraćaja u Srbiji početkom februara 2026.
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 33 povezane