Povezane vesti
Naš pevač materijalno obezbedio porodicu: Kupio po hotel sinu i ćerki u Nemačkoj. "Pomogao sam koliko sam..."
Telegraf 01.02.2026
Poznati pevač Rade Lacković ima dugu i uspešnu karijeru iza sebe, a mnoge generacije ga pamte po velikim hitovima koje je stvarao 2000-ih. Privatan život pevač ne eksponira mnogo ali se zna da ima skladnu porodicu sa suprugom Mirom i to dvoje dece, ćerku… »
Naš pevač sinu i ćerki otvorio po hotel u Nemačkoj, materijalno ih obezbedio: "Pomagao sam koliko mogu"
Blic 01.02.2026
Sinu i ćerki prepisao je hotele u gradovima Aužburgu i Ofenbahu u Nemačkoj da bi ih materijalno obezbedio. Rade navodi da sin sada ima sopstvenu porodicu i uspešno upravlja svojim hotelom u Aužburgu. Poznati pevač Rade Lacković sa suprugom Mirom ima… »
Vesti dana »
Godišnjica bombardovanja na Kosovu: Srbi na parastosu, Kurti u nenajavljenoj poseti Severnoj Mitrovici
N1 Info pre 34 minutajoš 101 povezana
Muhamed Baker Zolkadr imenovan za novog sekretara Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Irana
Nedeljnik pre 19 minutajoš 34 povezane
Đedović Handanović u obilasku benzinskih stanica: Dizel bi prema tržišnim uslovima koštao 270 dinara, građani ga plaćaju 212 dinara
N1 Info pre 39 minutajoš 24 povezane
Vremenska prognoza za Srbiju: nagla promena vremena sa obilnim padavinama i snegom krajem nedelje
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 34 povezane