Povezane vesti
"Evropa i dalje pokušava da zabije klin između Rusije i SAD" Lavrov: Većina evropskih elita svoje interese zamenjuje…
Večernje novosti pre 8 sati
EVROPA je pokušavala i još uvek pokušava da zabije klin između Rusije i Sjedinjenih Američkih Država, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. Foto: Profimedia - Teško da nas neko može da optuži da smo mi ti koji zabijaju klinove. To je Evropa… »
Lavrov: Evropa i dalje pokušava da zabije klin između Rusije i SAD
Vesti online pre 9 sati
Evropa je pokušavala i još uvek pokušava da zabije klin između Rusije i Sjedinjenih Američkih Država, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. „Teško da nas neko može da optuži da smo mi ti koji zabijaju klinove. To je Evropa pokušavala i još uvek… »
Evropa pokušava da zabije klin između Rusije i Amerike
Politika pre 9 sati
Moskva deluje polazeći od sopstvenih nacionalnih interesa. Evropa je pokušavala i još uvek pokušava da zabije klin između Rusije i Sjedinjenih Američkih Država, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. „Teško da nas neko može da optuži da smo mi… »
Pravda pre 10 sati
Evropa je pokušavala i još uvek pokušava da zabije klin između Rusije i Sjedinjenih Američkih Država, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. „Teško da nas neko može da optuži da smo mi ti koji zabijaju klinove. To je Evropa pokušavala i još uvek… »
Šok; "Evropa hoće da izazove rat između Rusije i SAD"
B92 pre 11 sati
Evropa je uvek pokušavala i nastavlja da pokušava da napravi razdor između Moskve i Vašingtona, smatrajući politiku predsednika SAD-a Donalda Trampa pristrasnom prema Rusiji na račun evropskih interesa, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej… »
Lavrov: Evropa pokušava da zavadi Rusiju i Sjedinjene Američke Države
RTV pre 11 sati
MOSKVA - Evropa je uvek pokušavala i nastavlja da pokušava da napravi razdor između Moskve i Vašingtona, smatrajući politiku predsednika Sjedinjenih Američkih Dražva Donalda Trampa pristrasnom prema Rusiji na račun evropskih interesa, izjavio je danas… »
Sputnik pre 11 sati
Evropa je pokušavala i još uvek pokušava da zabije klin između Rusije i Sjedinjenih Američkih Država, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. Prema njegovim rečima, Moskva deluje polazeći od sopstvenih nacionalnih interesa i ne meša se u… »
Vesti dana »
Otkazan svečani doček rukometaša, Grad Zagreb odbio nastup Tompsona
Beta pre 26 minutajoš 45 povezanih
15 meseci od pada nadstrešnice – niški studenti zahtevaju odgovornost, nezavisno pravosuđe i pravdu za 16 ubijenih
Južne vesti pre 9 satijoš 24 povezane
Vremenska prognoza i uslovi saobraćaja u Srbiji početkom februara 2026.
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 33 povezane
"Sve zavisi od Amerikanaca": Zelenski otvoreno o ruskim udarima
Večernje novosti pre 3 satajoš 27 povezanih