Povezane vesti
Vučić tvrdi da država nije umešana u posedovanje pet tona marihune
Serbian News Media pre 10 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da njegovi protivnici „sve obrnu naopačke“, tako da sad tvrde da u aferi oko otkrivenih pet tona marihuane – stoji država. „Mi smo pre nekoliko dana, ljudi iz Uprave kriminalističke policije, su našli… »
Slobodna Evropa pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 1. februara da država nema veze sa aferom koja je otvorena zaplenom pet tona marihuane na imanju lokalnog funkcionera vladajuće Srpske napredne stranke (SNS). On je dodao da je policija "pohapsila ljude" i da… »
Vučić tvrdi da je "najslobodniji predsednik na svetu", kao i da država nije umešana u posedovanje pet tona marihune
N1 Info pre 10 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da njegovi protivnici "sve obrnu naopačke", tako da sad tvrde da u aferi oko otkrivenih pet tona marihuane - stoji država. "Mi smo pre nekoliko dana, ljudi iz Uprave kriminalističke policije, su našli… »
„Lagali su za vilice, bubrege…“: Vučić kaže da sada nema dileme ko bi pobedio na izborima
Danas pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da istraživanja javnog mnjenja pokazuju da nema dileme ko bi pobedio na narednim izborima, i podvukao da sada nema dileme o tome, iako nije objasnio kada je i da li je dileme bilo, s obzirom da je i ranije… »
"Sve obrnu naopačke": Vučić o zapleni pet tona marihuane
Pravda pre 10 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je da njegovi protivnici "sve obrnu naopačke", tako da sad tvrde da u aferi oko otkrivenih pet tona marihuane - stoji država. - Mi smo pre nekoliko dana, ljudi iz Uprave kriminalističke policije, našli su pet… »
Vučić tvrdi da država nije umešana u posedovanje pet tona marihuane
Insajder pre 11 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da njegovi protivnici "sve obrnu naopačke", tako da sad tvrde da u aferi oko otkrivenih pet tona marihuane - stoji država. "Mi smo pre nekoliko dana, ljudi iz Uprave kriminalističke policije, našli pet… »
Danas pre 11 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da njegovi protivnici „sve obrnu naopačke“, tako da sad tvrde da u aferi oko otkrivenih pet tona marihuane – stoji država. „Mi smo pre nekoliko dana, ljudi iz Uprave kriminalističke policije, su našli… »
Predsednik Srbije kaže da je „strašno“ što su Vesić i Momirović toliko dugo držani u pritvoru
Danas pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, komentarišući ukidanje pritvora Goranu Vesiću i Tomislavu Momiroviću jer posle šest meseci protiv njih nije podignuta optužnica, izjavio da je za njega strašno da nekog držite u pritvoru za koga znate da neće… »
Zaplena pet tona marihuane u Srbiji: 'Droga iz Severne Makedonije', ko su osumnjičeni
BBC News pre 11 sati
Pet tona marihuane je zaplenjeno u firmi čiji se vlasnik, prema javnim i zvaničnim podacima, povezuje sa vladajućom Srpskom naprednom strankom. 'Rekordna zaplena', kaže ministar unutrašnjih poslova. Dok se i dalje vodi sudski proces u ' slučaju… »
"Mi smo sproveli akciju" Vučić o zapleni pet tona marihuane kod Kruševca: "Za sve što je uspeh države - okrive državu"
Blic pre 11 sati
"Šta god da se dogodi, bilo gde da se dogodi, oni će sve da obrnu naopačke" Oni kažu, pošto to nije na naslovnoj strani nekog od tabloida, "to je sigurno nešto država petljala sa tim" Predsednik Aleksandar Vučić prokomentarisao je zaplenu pet tona… »
Vučić: Država ne stoji iza pet tona marihuane, kad neko tako nešto tvrdi - dečko, jesi ti čist u glavi?
Radio 021 pre 11 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da njegovi protivnici "sve obrnu naopačke", tako da sad tvrde da u aferi oko otkrivenih pet tona marihuane stoji država. "Mi smo pre nekoliko dana, ljudi iz Uprave kriminalističke policije su našli pet… »
Vesti dana »
Otkazan svečani doček rukometaša, Grad Zagreb odbio nastup Tompsona
Beta pre 26 minutajoš 45 povezanih
Protest povodom 15 meseci od pada nadstrešnice, studenti poručuju da ne odustaju
Jug press pre 7 satijoš 24 povezane
Đoković neuspešan u finalu Australijan opena: Alkaraz najmlađi osvajač "karijernog grend slema"
Euronews pre 24 satajoš 75 povezanih
Vremenska prognoza i uslovi saobraćaja u Srbiji početkom februara 2026.
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 33 povezane