Povezane vesti

"Vratiće ga moja trudnoća" Mina Kostić skinula verenički prsten, a Kasper priznao: Planiramo svadbu i veselje

"Vratiće ga moja trudnoća" Mina Kostić skinula verenički prsten, a Kasper priznao: Planiramo svadbu i veselje

Kurir pre 9 sati
Mina Kostić ispraća svog dečka Maneta Ćuruviju Kaspera u Ameriku, a ekipa domaćih medija ih je uhvatila na aerodromu. Na samom početku, Mina je otkrila da će izdržati njegov odlazak i da će se redovno čuti. - On putuje, ali brzo će se vratiti. Bićemo u… »
Mina ispratila Kaspera u Ameriku: Pevačica vuče kofere, on nosi kafu, pa priznaje: "Vraćam se brzo..."

Mina ispratila Kaspera u Ameriku: Pevačica vuče kofere, on nosi kafu, pa priznaje: "Vraćam se brzo..."

Telegraf pre 9 sati
Pevačica Mina Kostić ispraća danas svog dečka Maneta Ćuruviju Kaspera u Ameriku, a naša ekipa uhvatila ih je na aerodromu. Ona je vukla kofere dok je mane nosio kafu. Par se kamuflirao naočarama ali su bili raspoloženi te su zastali kratko i popričali sa… »
Kasper napušta Srbiju, Mina progovorila o trudnoći: "Rastanak nam pada lako jer znamo šta želimo"

Kasper napušta Srbiju, Mina progovorila o trudnoći: "Rastanak nam pada lako jer znamo šta želimo"

Mondo pre 9 sati
Pevačica Mina Kostić pojavila se ovog podneva na aerodormu "Nikola Tesla", te smo je zatekli sa njenim izabranikom Manetom Ćuruvijom, poznatijem kao Kasper. Mina je nedavno izjavila da će Kaspera pustiti da ode u Ameriku, tek kada bude zatrudnela, a evo… »
"Vratiće ga moja trudnoća" Mina Kostić skinula verenički prsten, a Kasper progovorio o gala svadbi i njenom bivšem mužu Igoru…

"Vratiće ga moja trudnoća" Mina Kostić skinula verenički prsten, a Kasper progovorio o gala svadbi i njenom bivšem mužu Igoru…

Blic pre 9 sati
Mina tvrdi da se odlično slažu, kao i da će se on od sada mnogo češće dolaziti u Srbiju Par je pričao o venčanju, a evo šta se desilo po dolasku na aerodrom Pevačicu Minu Kostić i njenog partnera Maneta Ćuruviju poznatijeg kao Kaspera, uhvatili smo danas… »

Vesti dana »

Vremenska prognoza 2. februar 2026.

Vremenska prognoza 2. februar 2026.

RTS pre 1 satjoš 32 povezane
Karlos: Već mislim na Rolan Garos, nikome ništa ne dam

Karlos: Već mislim na Rolan Garos, nikome ništa ne dam

Sport klub pre 3 satajoš 76 povezanih
Rukometaši Danske prvaci Evrope

Rukometaši Danske prvaci Evrope

Radio 021 pre 2 satajoš 31 povezana