Povezane vesti
Aneli Ahmić nominovana za izbacivanje iz Elite 9 Evo ko će se pored nje boriti za opstanak u rijalitiju
Blic pre 21 dana
Nakon glasanja, učesnici su odlučili da u izolaciju pošalju Sunčicu Bajić, dok je Aneli Ahmić bila nominovana od strane ostalih takmičara. Jovan Rajić napustio je poslednji napustio rijaliti. Sinoć su se u "Eliti 9" održale Nominacije, a voditeljka Ivana… »
Aneli Ahmić nominovana za izbacivanje iz Elite 9: Ovo niko nije očekivao, svi bruje o reakciji momka iz obezbeđenja
Mondo pre 21 dana
Sinoć su se u "Eliti 9" održale nominacije, a voditeljka Ivana Šopić je saopštila rezultat i otkrila ko će se od takmičara rijalitija boriti za opstanak u Beloj kući. "Bila je nominacija sa osobom koja me je tukla, vređala i za majku govorila da je… »
Aneli Ahmić nominovana za izbacivanje iz Elite: Pored nje će se za opstanak u rijalitiju boriti i oni
Telegraf pre 21 dana
Sinoć su se u "Eliti 9" održale Nominacije, a voditeljka Ivana Šopić je saopštila rezultat i otkrila ko će se od takmičara rijalitija boriti za opstanak u Beloj kući. - Bila je nominacija sa osobom koja me je tukla, vređala i za majku govorila da je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Dupli kordon policije razdvaja dva skupa u Novom Sadu: Bajker napadnut ispred SNP-a, dobio udarac u lice VIDEO
Nova pre 41 minutajoš 39 povezanih
Upad u Trampovu rezidenciju, ubijen muškarac, saopštila tajna služba
BBC News pre 32 minutajoš 53 povezane
Nenad Stojaković odmah pričao o smeni: "Najveća odgovornost je na meni kao treneru"
Mondo pre 41 minutajoš 44 povezane
Poljoprivrednici u Srbiji nastavili proteste, ministar poručuje da ultimatumi neće biti prihvaćeni
Sputnik pre 2 satajoš 29 povezanih