Povezane vesti
Srbin prekoračio limit 5 dana i dobio 5 godina zabrane ulaska: Evo šta vas čeka ako ostanete duže od 90 dana u EU
Kurir 01.02.2026
Prekoračenje boravka od 90 dana u zemljama Šengena postalo je aktuelno tokom nedavnog štrajka kamiondžija. Međutim, mnogi obični građani se pitaju šta se dešava ukoliko dođe do prekoračenja ovog pravila i kakve kazne su moguće. - Da li neko zna kakve su… »
"Prekoračio je 4 dana i dobio 3 godine zabrane ulaska u EU": Evo šta čeka Srbe koji prekorače boravak u Šengenu
Mondo 01.02.2026
"Da li neko zna kakve su sankcije za prekoračenje boravka u zemljama Šengena? Čula sam razne priče, od toga da ne primete na granici do nekih užasnih iznosa", "Kada se budem vraćao iz EU, prekoračiću četiri dana, da li sam u problemu?" - samo su neka od… »
Šta zaista čeka Srbe koji prekorače boravak u Šengenu?
Kamatica 01.02.2026
„Da li neko zna kakve su sankcije za prekoračenje boravka u zemljama Šengena? Čula sam razne priče, od toga da ne primete na granici do nekih užasnih iznosa“, „Kada se budem vraćao iz EU, prekoračiću četiri dana, da li sam u problemu?“ - samo su neka od… »
Vesti dana »
Prognoza za sredu, 18. mart: Danas vetrovito, tokom dana oblačno, mestimično kiša, u planinama sneg
Beta pre 2 satajoš 2 povezane
Meteor od sedam tona, prečnika od skoro dva metra uspaničio žitelje saveznih država SAD
Beta pre 3 satajoš 1 povezana
Iran potvrdio smrt svog najmoćnijeg čoveka, Alija Laridžanija, Izrael preti ajatolahu Hamneiju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Tramp: Sjedinjenim Državama ne treba NATO jer neće da pomogne otvaranje Ormuskog moreuza
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Izabrana nova Vlada Republike Srpske: Savo Minić ponovo dobio podršku Skupštine RS
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane