Povezane vesti
Srbin prekoračio limit 5 dana i dobio 5 godina zabrane ulaska: Evo šta vas čeka ako ostanete duže od 90 dana u EU
Kurir 01.02.2026
Prekoračenje boravka od 90 dana u zemljama Šengena postalo je aktuelno tokom nedavnog štrajka kamiondžija. Međutim, mnogi obični građani se pitaju šta se dešava ukoliko dođe do prekoračenja ovog pravila i kakve kazne su moguće. - Da li neko zna kakve su… »
"Prekoračio je 4 dana i dobio 3 godine zabrane ulaska u EU": Evo šta čeka Srbe koji prekorače boravak u Šengenu
Mondo 01.02.2026
"Da li neko zna kakve su sankcije za prekoračenje boravka u zemljama Šengena? Čula sam razne priče, od toga da ne primete na granici do nekih užasnih iznosa", "Kada se budem vraćao iz EU, prekoračiću četiri dana, da li sam u problemu?" - samo su neka od… »
Šta zaista čeka Srbe koji prekorače boravak u Šengenu?
Kamatica 01.02.2026
„Da li neko zna kakve su sankcije za prekoračenje boravka u zemljama Šengena? Čula sam razne priče, od toga da ne primete na granici do nekih užasnih iznosa“, „Kada se budem vraćao iz EU, prekoračiću četiri dana, da li sam u problemu?“ - samo su neka od… »
Vesti dana »
'Jedan čovek, pero, papir': Preminuo karikaturista Predrag Koraksić Koraks
BBC News pre 42 minutajoš 36 povezanih
RTS doneo odluku pred finale Evrovizije 2026. Dragana Kosjerina se neće javiti iz Beograda, usledila velika promena
Blic pre 3 satajoš 31 povezana
Cela Srbija pod narandžastim meteo-alarmom: Pljuskovi s grmljavinom, stiže i zahlađenje
RTS pre 4 satijoš 28 povezanih