Povezane vesti
Edita Aradinović otkrila pol bebe, priznala kroz šta prolazi u 4. mesecu trudnoće: "Nadam se da će proći"
Telegraf pre 3 sata
Pevačica Edita Aradinović je u 4. mesecu trudnoće. Ipak, to je ne sprečava da bude aktivna i pomalo radi i snima emisije. Edita je gostovala u "Voštkastu", gde je otvoreno govorila o blagoslovenom stanju. U emisiji je ekskluzivno otkrila pol bebe: - U 4… »
Edita Aradinović otkrila da je planirala trudnoću: Evo čime ne bi volela da joj se dete bavi
Mondo pre 5 sati
Edita Aradinović nedavno je otkrila najlepše vesti i priznala da je u blagoslovenom stanju. Pevačica je sada progovorila o trudnoći i priznala da je bebica bila planirana. " Trudna sam i to je jedna lepa i normalna vest. Ovo je bila jedna zdrava odluka i… »
Edita u emisiji otkrila pol bebe. Evo čime ne bi volela da joj se dete bavi kad poraste, otkrila i kako se oseća: "Žene polude…
Blic pre 6 sati
Govoreći o trudnoći, Edita priznaje da još nije iskusila česte simptome koje prate trudnice Izjavila je da ne želi da bilo kakve frustracije prenosi na dete Pevačica Edita Aradinović progovorila je o trudnoći, te tvrdi da još uvek nije iskusila mnoge… »
"Ovo je bila zdrava odluka i nije se desilo tek tako" Edita progovorila o trudnoći: Ne znam da li sam odlepila...
Kurir pre 7 sati
Edita Aradinović nedavno je otkrila najlepše vesti i priznala da je u blagoslovenom stanju. Pevačica je sada progovorila o trudnoći i priznala da je bebica bila planirana. - Trudna sam i to je jedna lepa i normalna vest. Ovo je bila jedna zdrava odluka i… »
"Jesam li odlepila?" Edita progovorila o trudnoći pa se zapitala jedno: Otkrila čime nije zadovoljna
Telegraf pre 8 sati
Pevačica Edita Aradinović u blagoslovenom je stanju, međutim, jednako je aktivna kao i ranije u javnosti te se često oglašava na društvenim mrežama iz šetnji i raznih aktivnosti. Ona je bila gost u jednom podkastu pa je progovorila o trudnoći otkrivši da… »
Vesti dana »
Otkazan svečani doček rukometaša, Grad Zagreb odbio nastup Tompsona
Beta pre 15 minutajoš 43 povezane
Vremenska prognoza i uslovi saobraćaja u Srbiji početkom februara 2026.
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 33 povezane
"Sve zavisi od Amerikanaca": Zelenski otvoreno o ruskim udarima
Večernje novosti pre 3 satajoš 27 povezanih