Povezane vesti
„Imala sam padove, nisam znala kako dalje“ – Bolna ispovest Džidže: Otkrila kako je Bosanac podneo gubitak i zašto još nema…
Kurir 01.02.2026
Pevačica Aleksandra Stojković Džidža pre dva meseca je izgubila bebu, nakon čega se povukla iz javnosti kako bi težak period prebrodila uz najbliže. Sada se polako vraća muzici ali i treninzima, pa je dala veliku ispovest o svemu kroz šta je prošla. -… »
(Video) "Imala sam padove, nisam znala kako dalje" Bolna ispovest Džidže nakon gubitka bebe: Otkrila kako je Bosanac sve…
Blic 01.02.2026
Džidža je iskreno govorila o tome ko joj je u teškim momentima bio najveća podrška Trudi se da ne razmišlja previše o tome šta se desilo i gleda isključivo napred Pevačica Aleksandra Stojković Džidža pre dva meseca je izgubila bebu, nakon čega se povukla… »
"Bila sam u šoku, nisam znala kako dalje", bolna ispovest Džidže nakon gubitka bebe, Bosanac je to teško podneo
Telegraf 01.02.2026
Pevačica Aleksandra Stojković Džidža pre dva meseca je izgubila bebu, nakon čega se povukla iz javnosti kako bi težak period prebrodila uz najbliže. Sada se polako vraća muzici ali i treninzima, pa je dala veliku ispovest o svemu kroz šta je prošla. -… »
Vesti dana »
Za crno-bele bolje nije moglo: Bitan košarkaš propušta meč sa Partizanom!
Hot sport pre 1 satjoš 29 povezanih
Dvojici studenata iz Novog Pazara određeno policijsko zadržavanje: Uhapšeni zbog navodnog pripremanja dela protiv ustavnog uređenja
Nova pre 19 minutajoš 18 povezanih
IRGC: Ako SAD napadnu energetska postrojenja, potpuno ćemo zatvoriti Ormuski moreuz; u udarima na jug Izraela 175 povređenih
RTS pre 4 minutajoš 133 povezane
(Foto) Eksplozija gasa srušila dve zgrade u Istanbulu, jedna osoba poginula
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 24 povezane