Povezane vesti
„Imala sam padove, nisam znala kako dalje“ – Bolna ispovest Džidže: Otkrila kako je Bosanac podneo gubitak i zašto još nema…
Kurir pre 22 dana
Pevačica Aleksandra Stojković Džidža pre dva meseca je izgubila bebu, nakon čega se povukla iz javnosti kako bi težak period prebrodila uz najbliže. Sada se polako vraća muzici ali i treninzima, pa je dala veliku ispovest o svemu kroz šta je prošla. -… »
(Video) "Imala sam padove, nisam znala kako dalje" Bolna ispovest Džidže nakon gubitka bebe: Otkrila kako je Bosanac sve…
Blic pre 22 dana
Džidža je iskreno govorila o tome ko joj je u teškim momentima bio najveća podrška Trudi se da ne razmišlja previše o tome šta se desilo i gleda isključivo napred Pevačica Aleksandra Stojković Džidža pre dva meseca je izgubila bebu, nakon čega se povukla… »
"Bila sam u šoku, nisam znala kako dalje", bolna ispovest Džidže nakon gubitka bebe, Bosanac je to teško podneo
Telegraf pre 22 dana
Pevačica Aleksandra Stojković Džidža pre dva meseca je izgubila bebu, nakon čega se povukla iz javnosti kako bi težak period prebrodila uz najbliže. Sada se polako vraća muzici ali i treninzima, pa je dala veliku ispovest o svemu kroz šta je prošla. -… »
Vesti dana »
Priveden, pa pušten Piter Mendelson, bivši britanski ambasador u SAD
BBC News pre 24 minutajoš 17 povezanih
Ruska Spoljna obaveštajna služba: Velika Britanija i Francuska razmatraju transfer nuklearnog oružja Ukrajini
Euronews pre 3 minutajoš 14 povezanih
Nova ekonomija: Srbija profitirala od odluke američkog Vrhovnog suda protiv Trampa, padaju carine za robu poslatu u SAD
Nova pre 43 minutajoš 14 povezanih