Повезане вести
Маја Маринковић сазнала за смрт Матије Радуловића: Смрт блиског пријатеља је потпуно сломила - Много ми је тешко и лоше
Курир 01.02.2026
Маја Маринковић била је веома блиска са покојним фризером Матијом Радуловићем, који је преминуо на Бадње вече. Тек сада ријалити учесница је сазнала тужне вести, које су је дубоко потресле и оставиле без речи. У том тешком… »
Маја Маринковић сазнала за смрт Матије Радуловића: Сломљена од бола када је чула за прерани одлазак пријатеља
Мондо 01.02.2026
Изненадна смрт фризера Матије Радуловића, који је умро на Бадње вече потресла је јавност, а ријалити учесница Маја Маринковић скрхана је болом откако је сазнала тужне вести. Она је сада са цимерком Анитом Станојловић говорила о… »
Шок! Маја Маринковић сазнала за изненадну смрт фризера Макија, сломила се од бола: Предузела хитан потез
Телеграф 01.02.2026
Актуелна учесница "Елите", Маја Маринковић, тек сада је сазнала за изненадну смрт фризера Матије Радуловића. Маја је пришла Анити Станојловић и признала јој да је много скрхана због смрти Макија фризера који је био њен… »
"Данима није био добро, знам да су му сј**али зубе" Маја Маринковић сазнала за смрт Матије Радуловића, она ван себе: "Много ми…
Блиц 01.02.2026
О разлозима смрти Матије Радуловића и даље се спекулише Отац је уверен да су одговори у телефону који је закључан Изненадна смрт фризера Матије Радуловића, који је умро на Бадње вече потресла је јавност, а ријалити учесница… »
Вести дана »
Ђедовић: Продужена лиценца за рад НИС-а за 60 дана, до 16. јуна
Еуроневс пре 52 минутајош 24 повезане
"Америка не шаље копнене трупе у Иран"! Још једно Трампово оглашавање: Иранци су на све пристали, желе да се састану
Курир пре 12 минутајош 87 повезаних
Мали: При крају преговори о уговору за НИС, МОЛ у уторак долази на разговор с Владом Србије
Спутник пре 2 сатајош 32 повезане
Инциденти на изборима на Медицинском факултету: Зашто је важан Студентски парламент
BBC News пре 4 сатијош 69 повезаних