Povezane vesti
Maja Marinković saznala za smrt Matije Radulovića: Smrt bliskog prijatelja je potpuno slomila - Mnogo mi je teško i loše
Kurir pre 13 sati
Maja Marinković bila je veoma bliska sa pokojnim frizerom Matijom Radulovićem, koji je preminuo na Badnje veče. Tek sada rijaliti učesnica je saznala tužne vesti, koje su je duboko potresle i ostavile bez reči. U tom teškom trenutku pored nje je bila… »
Maja Marinković saznala za smrt Matije Radulovića: Slomljena od bola kada je čula za prerani odlazak prijatelja
Mondo pre 13 sati
Iznenadna smrt frizera Matije Radulovića, koji je umro na Badnje veče potresla je javnost, a rijaliti učesnica Maja Marinković skrhana je bolom otkako je saznala tužne vesti. Ona je sada sa cimerkom Anitom Stanojlović govorila o tome. Maja Marinković… »
Šok! Maja Marinković saznala za iznenadnu smrt frizera Makija, slomila se od bola: Preduzela hitan potez
Telegraf pre 13 sati
Aktuelna učesnica "Elite", Maja Marinković, tek sada je saznala za iznenadnu smrt frizera Matije Radulovića. Maja je prišla Aniti Stanojlović i priznala joj da je mnogo skrhana zbog smrti Makija frizera koji je bio njen dugogodišnji prijatelj, te je i… »
"Danima nije bio dobro, znam da su mu sj**ali zube" Maja Marinković saznala za smrt Matije Radulovića, ona van sebe: "Mnogo mi…
Blic pre 14 sati
O razlozima smrti Matije Radulovića i dalje se spekuliše Otac je uveren da su odgovori u telefonu koji je zaključan Iznenadna smrt frizera Matije Radulovića, koji je umro na Badnje veče potresla je javnost, a rijaliti učesnica Maja Marinković skrhana je… »
Vesti dana »
I kada nije njegov dan, Jokić pronađe način da oduševi svet! Nikola genijalnim potezom namagarčio trojicu rivala, NBA liga se odmah oglasila! (video)
Kurir pre 37 minutajoš 23 povezane
Vreme danas oblačno i hladno, uslovi za vozače otežani u planinskim krajevima
Danas pre 2 satajoš 17 povezanih
Đilas (SSP): Srbija nazaduje na svim poljima, sve zemlje u okruženju nas prestigle
Beta pre 3 minutajoš 6 povezanih