Povezane vesti
"Borila sam se za goli život, bukvalno rukama i nogama": Ispovest devojke koju je partner pokušao da ubije
Mondo 01.02.2026
"Tri godine sam mu davala srce na dlanu, a on je pokušao da mi unakazi lice. Danas, dok gledam svoje rane, ne boli me toliko posekotina od noža, koliko saznanje da sam pored sebe imala zver koja je čekala trenutak da me ubije". Ovako svoju potresnu priču… »
"Hteo je da me unakazi i ubije!" Potresna ispovest devojke (23) koja je prošla pakao zbog partnera: "sekao me je svuda, jedva…
Kurir 01.02.2026
"Tri godine sam mu davala srce na dlanu, a on je pokušao da mi unakazi lice. Danas, dok gledam svoje rane, ne boli me toliko posekotina od noža, koliko saznanje da sam pored sebe imala zver koja je čekala trenutak da me ubije", ovako svoju potresnu priču… »
"Molila sam ga da me ne unakazi" Devojka preživela pakao u Beogradu, monstrum je sekao nožem gde god je stigao
Telegraf 01.02.2026
Noć koja se pretvorila u klanicu. „Tri godine sam mu davala srce na dlanu, a on je pokušao da mi unakazi lice. Danas, dok gledam svoje rane, ne boli me toliko posekotina od noža, koliko saznanje da sam pored sebe imala zver koja je čekala trenutak da me… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Tuča u Boru, napad u Bajinoj Bašti i sumnja na kupovinu glasova: Policija i ljudi sa bedževima sa slovom "ć" uz SNS funkcionere u Kuli
Nova pre 19 minutajoš 141 povezana
Vreme sutra slično današnjem: Oblačno i hladno, mestimično s kišom, na planinama sa snegom, do 13 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 36 povezanih
Borko Stefanović pisao evropskim institucijama o incidentima na lokalnim izborima
Beta pre 34 minutajoš 18 povezanih
Elitne snage IDF izvršile prekograničnu operaciju prelaza iz Sirije u Liban
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih