Povezane vesti
"Borila sam se za goli život, bukvalno rukama i nogama": Ispovest devojke koju je partner pokušao da ubije
Mondo pre 22 dana
"Tri godine sam mu davala srce na dlanu, a on je pokušao da mi unakazi lice. Danas, dok gledam svoje rane, ne boli me toliko posekotina od noža, koliko saznanje da sam pored sebe imala zver koja je čekala trenutak da me ubije". Ovako svoju potresnu priču… »
"Hteo je da me unakazi i ubije!" Potresna ispovest devojke (23) koja je prošla pakao zbog partnera: "sekao me je svuda, jedva…
Kurir pre 22 dana
"Tri godine sam mu davala srce na dlanu, a on je pokušao da mi unakazi lice. Danas, dok gledam svoje rane, ne boli me toliko posekotina od noža, koliko saznanje da sam pored sebe imala zver koja je čekala trenutak da me ubije", ovako svoju potresnu priču… »
"Molila sam ga da me ne unakazi" Devojka preživela pakao u Beogradu, monstrum je sekao nožem gde god je stigao
Telegraf pre 22 dana
Noć koja se pretvorila u klanicu. „Tri godine sam mu davala srce na dlanu, a on je pokušao da mi unakazi lice. Danas, dok gledam svoje rane, ne boli me toliko posekotina od noža, koliko saznanje da sam pored sebe imala zver koja je čekala trenutak da me… »
Vesti dana »
Pariz uvodi američkom ambasadoru zabranu direktnog pristupa članovima francuske vlade
Insajder pre 2 satajoš 2 povezane
Vremenska prognoza za utorak, 24. februar: Oblačno i hladnije sa kišom, uveče razvedravanje
Beta pre 51 minutajoš 4 povezane
Najmanje 73 ljudi poginulo prilikom hvatanja bosa meksičkog kartela i posle njegove smrti
Beta pre 2 satajoš 1 povezana
Izmenjen režim saobraćaja na auto-putu Pakovraće–Požega: Radovi u tunelima Munjino brdo i Laz danas i sutra, evo gde će saobraćaj biti preusmeren
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane
Ministar Glamočić pozvao poljoprivrednike u protestu da dođu sutra na sastanak u Vladu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana