Povezane vesti

Kako je povreda Jokića promenila istoriju NBA? Dosad je bio jedini, sad je napokon ispravljena nepravda

Kako je povreda Jokića promenila istoriju NBA? Dosad je bio jedini, sad je napokon ispravljena nepravda

Mondo pre 20 dana
Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić konačno će imati saigrača sa Ol-star statusom. Nedavno je objavljeno da je kanadski plejmejker Džamal Marej (28) izabran za učešće na vikend utakmici, a time je NBA liga napokon priznala rad jednog od lidera Denvera… »
Više nisu mogli da ga ignorišu

Više nisu mogli da ga ignorišu

Sport klub pre 21 dana
Čekanju je došao kraj. Nikola Jokić, najbolji NBA igrač prethodne decenije, konačno ima Ol-star saigrača. U nedelju je saopšteno da je kanadski plejmejker Džamal Marej, godinama već jedan od boljih čistih strelaca u NBA, izabran da nastupi na Ol-star… »
Marej o Jokiću: "Da li je ljut na mene? Da, stalno!"

Marej o Jokiću: "Da li je ljut na mene? Da, stalno!"

B92 pre 21 dana
Košarkaš Denver Nagetsa Džamal Marej je izneo utiske posle poraza od Oklahoma Siti Tandera. Oklahoma je savladala Nagetse u "Bal areni" sa 121:111, uprkos porazu, Marej je dobio lepe vesti. Izabran je po prvi put za Ol star utakmicu. "Kada sam video… »
Jokić konačno ima Ol-star saigrača!

Jokić konačno ima Ol-star saigrača!

B92 pre 21 dana
Ranije su izabrane startne petorke na Ol staru, a sada je NBA objavio i ko su rezervisti. Glavna vest je da je saigrač Nikole Jokića – Džamal Marej po prvi put izabran da učestvuje na Ol star meču, a nije samo Kanađanin ispisao istoriju kada se našao na… »
"Ne bih ga menjao ni za koga!" Jokić govorio o omiljenom saigraču: Nikada se ne svađamo - nekad je ljut on, nekad ja!

"Ne bih ga menjao ni za koga!" Jokić govorio o omiljenom saigraču: Nikada se ne svađamo - nekad je ljut on, nekad ja!

Kurir pre 21 dana
Prvi put od 2010. godine Denver će na prestižnoj NBA Ol-star utakmici imati dva predstavnika. Pored Nikole Jokića Denver će predstavljati i Kanažanin Džamal Marej, koji se našao među rezervistima. Jokić nije krio oduševljenje zbog te vesti. "Dobar je… »
Mladi Rus već oborio rekord u NBA!

Mladi Rus već oborio rekord u NBA!

Sputnik pre 21 dana
Plejmejker Bruklin Netsa Jegor Demin postavio je rekord Nacionalne košarkaške asocijacije (NBA) za najviše trojki na uzastopnim utakmicama koje je postigao jedan novajlija, a završio je duel sa 25 poena. U subotu uveče, Bruklin je pobedio Jutu Džez… »
"Sa njim se nikad ne svađam, zato što smo obojica ljuti": Jokić pred svima rekao ko je u Denveru nedodirljiv

"Sa njim se nikad ne svađam, zato što smo obojica ljuti": Jokić pred svima rekao ko je u Denveru nedodirljiv

Mondo pre 21 dana
Nikola Jokić odigrao je veoma dobru utakmicu (16, 8as, 7sk), ali to nije bilo dovoljno da Denver izbegne poraz od Oklahome (111:121). Posle meča je medije mnogo više zanimalo da pričaju sa njim o Džamalu Mareju i tome što će i on konačno da se nađe na… »
Lebron Džejms 22. uzastopni put izabran za ol-stara NBA lige

Lebron Džejms 22. uzastopni put izabran za ol-stara NBA lige

Radio sto plus pre 21 dana
Džejmsu (41) je ovo i ukupno 22. put u karijeri da je proglašen za ol-stara NBA lige, kao i prvi put da je izabran kao rezervista a ne starter. Četvorostruki najkorisniji igrač (MVP) NBA lige je rekorder po broju i ukupnih, i uzastopnih izbora za… »
"Da li je ljut na mene? O, da - stalno" Marej progovorio o odnosu sa Jokićem: Saigrač otkrio šta Srbina najviše nervira!

"Da li je ljut na mene? O, da - stalno" Marej progovorio o odnosu sa Jokićem: Saigrač otkrio šta Srbina najviše nervira!

Kurir pre 21 dana
Prvi put posle 16 godina Denver Nagetsi imaće dva predstavnika na prestižnoj NBA Ol-star utakmici. Pored Nikole Jokića, koji se očekivano našao među starterima, poziv je konačno dobio i njegov dugogodišnji saigrač Džamal Marej. Na konferenciji za medije… »
Jokić više neće biti jedini Ol-star iz Denvera! Marej konačno dobio poziv! Na klupi će biti i sin Zvezdine legende!

Jokić više neće biti jedini Ol-star iz Denvera! Marej konačno dobio poziv! Na klupi će biti i sin Zvezdine legende!

Kurir pre 21 dana
Prvi put u karijeri Kanađanin Džamal Marej izabran je za prestižnu Ol-star utakmicu NBA lige. Dobio je Marej mesto među rezervama, pa će Denver prvi put posle 2010. godine imati dva predstavnika na prestižnoj utakmici. Podsetimo, tada su Karmelo Entoni i… »
Marej otkrio nepoznate detalje odnosa sa Jokićem: "Da li je ljut na mene? O, da, stalno"

Marej otkrio nepoznate detalje odnosa sa Jokićem: "Da li je ljut na mene? O, da, stalno"

Telegraf pre 21 dana
Denver Nagetsi su možda pretrpeli poraz od Oklahome, ali glavna tema u Koloradu je izbor Džamala Mareja na predstojeći Ol-star vikend. Sjajni plejmejker konačno će se pridružiti Nikoli Jokiću na najvećoj smotri NBA zvezda, a nakon utakmice Marej je bio… »
Džamal Marej konačno dobio poziv i sa Jokićem postao prvi Ol-star tandem Denvera posle 16 godina

Džamal Marej konačno dobio poziv i sa Jokićem postao prvi Ol-star tandem Denvera posle 16 godina

Telegraf pre 21 dana
Bek Denver Nagetsa Džamal Marej izabran je za Ol-star utakmicu NBA lige po prvi put u karijeri, i to u svojoj devetoj sezoni u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Vest o Marejevom debiju na Ol-staru potvrđena je u nedelju, a trener Denvera Dejvid Adelman… »

Vesti dana »