Povezane vesti

"Ja mu uzimam svu zaradu" Jelena Radanović rekla da bi oprostila prevaru, pa opet šokirala: "Uzbuđujuće je što žene lude za…

"Ja mu uzimam svu zaradu" Jelena Radanović rekla da bi oprostila prevaru, pa opet šokirala: "Uzbuđujuće je što žene lude za…

Blic pre 1 dan
Rekla je nedavno da bi oprostila Slobi prevaru Govorila je o trudnoćama i otkrila koliko se ugojila u tom periodu Žena Slobe Radanovića, odgovarala je na pitanja Instagram pratilaca. Ona je otkrila tim putem nepoznate detalje iz svog života. Jedno od… »
"Uzimam mu svu zaradu" Jelena Radanović priznala da bi oprostila prevaru pa šokirala: Uzbuđujuće je što žene lude za Slobom!…

"Uzimam mu svu zaradu" Jelena Radanović priznala da bi oprostila prevaru pa šokirala: Uzbuđujuće je što žene lude za Slobom!…

Kurir pre 1 dan
Jelena Radanović, žena Slobe Radanovića, odgovarala je na pitanja Instagram pratilaca i otkrila nepoznate detalje iz svog života. Jedno od pitanja bilo je da li se puno ugojila u trudnoći kao i da li je dojila. - Dojila jesam, gojila se nisam. 10-11… »
"Ja Slobi uzimam svu zaradu", Jelena Radanović šokirala nakon izjave da bi mu oprostila prevaru: "Žene lude..."

"Ja Slobi uzimam svu zaradu", Jelena Radanović šokirala nakon izjave da bi mu oprostila prevaru: "Žene lude..."

Telegraf pre 1 dan
Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena, odgovarala je na pitanja svojih pratilaca na Instagramu i tom prilikom otkrila niz zanimljivih, do sada manje poznatih detalja iz privatnog života. Jedno od pitanja odnosilo se na trudnoću, tačnije da li se u tom… »

Vesti dana »