Povezane vesti

Uznemirujući intervju s Epsteinom procurio u javnost

Uznemirujući intervju s Epsteinom procurio u javnost

SEEbiz pre 14 sati
NEW YORK - U javnost je procurila nova, uznemirujuća videosnimka koja prikazuje intervju s Jeffreyjem Epsteinom. Na snimci se vidi osramoćeni milijarder i financijer koji u intervjuu, snimljenom u nepoznatim okolnostima, odgovara na niz neugodnih… »
Procurio uznemirujući snimak sa pedofilom Epstajnom: "Da li mislite da ste sam đavo?"

Procurio uznemirujući snimak sa pedofilom Epstajnom: "Da li mislite da ste sam đavo?"

Telegraf pre 14 sati
U javnost je počeo da kruži novi, uznemirujući snimak koji prikazuje intervju s Džefrijem Epstajnom, seksualnim predatorom i milionerom. Na snimku se vidi milijarder i finansijer koji u intervjuu, snimljenom u nepoznatim okolnostima, odgovara na niz… »
(Video) "Ja ga se plašim" Isplivao do sada neviđeni Epstajnov intervju: Novinar ga pitao da li je đavo, on dao nikad bizarniji…

(Video) "Ja ga se plašim" Isplivao do sada neviđeni Epstajnov intervju: Novinar ga pitao da li je đavo, on dao nikad bizarniji…

Blic pre 24 sata
Diskusija dodiruje moralni aspekt Epstajnovog delovanja, uključujući komentare o njegovom statusu seksualnog prestupnika Intervju uključuje filozofska pitanja o "prirodi dobra i zla" Objavljen je snimak Džefrija Epstajna kako odgovara na niz pitanja o… »

Vesti dana »