Povezane vesti

"Prvo je bila luda i glupava, sad sam ja monstrum", Kasper o vezi sa Minom: "Ne bih dozvolio da dođe u Ameriku"

"Prvo je bila luda i glupava, sad sam ja monstrum", Kasper o vezi sa Minom: "Ne bih dozvolio da dođe u Ameriku"

Telegraf pre 1 dan
Mina Kostić i njen partner Mane Ćuruvija Kasper, čija veza je već nedeljama tema medija, konačno su stavili tačku na sve spekulacije. Par je verio i uskoro planira da stane na "ludi kamen". Njihov put do sreće, međutim, nije bio lak, a javnost nije… »
"Mina je bila luda i glupava, a ja monstrum" Kasper pred odlazak progovorio o vezi sa pevačicom: "Ne bih joj dozvolio da dođe…

"Mina je bila luda i glupava, a ja monstrum" Kasper pred odlazak progovorio o vezi sa pevačicom: "Ne bih joj dozvolio da dođe…

Blic pre 1 dan
Mina je izrazila svoju sreću nakon što je konačno pronašla pravu ljubav posle godina čekanja. Odlučili su da ostanu u Srbiji zbog obrazovanja Minine ćerke Anastasije. Mina Kostić i njen partner Mane Ćuruvija Kasper, o čijoj vezi već nedeljama bruji… »
"Prvo je ona bila luda, sad sam ja monstrum i prevarant": Mina i Kasper otkrili zašto će živeti u Srbiji, a ne Njujorku

"Prvo je ona bila luda, sad sam ja monstrum i prevarant": Mina i Kasper otkrili zašto će živeti u Srbiji, a ne Njujorku

Mondo pre 1 dan
Pevačica Mina Kostić nedavno je morala da se rastane od verenika Maneta Ćuruvije, koji se vratio u Ameriku, ali je pre toga, zajedno s njim, dala svoj sud o komentarima javnosti, ali i ceni prstena kojim ju je verio. Kasper je prvo otkrio po čemu se to… »
"Prvo je bila luda, sad sam ja monstrum“ - Šok intervju najintrigantnijeg estradnog para: Mina Kostić i Kasper bez zadrške o…

"Prvo je bila luda, sad sam ja monstrum“ - Šok intervju najintrigantnijeg estradnog para: Mina Kostić i Kasper bez zadrške o…

Kurir pre 1 dan
Mina Kostić i Mane Ćuruvija Kasper nedeljama su u centru pažnje medija zbog svog zanimljivog odnosa, koji intrigira sve. Iako su mnogi sumnjali, zaljubljeni par otišao je korak dalje, pa su se i verili, a uskoro će stati i na ludi kamen. Pre "ovog"… »

Vesti dana »