Povezane vesti
(Video) Mortus pijan započeo tuču i skinuo se k'o od majke rođen u avionu! Pilot morao prinudno da sleti, muškarac iskočio pre…
Dnevnik 02.02.2026
Na redovnom letu iz Vijetnama za Tajland četrdesetjednogodišnji putnik izazvao je haos kada se skinuo do donjeg veša, očajnički trčeći kroz prolaz i tražeći da iskoči iz aviona. - Da li želite da ovde umremo? - navodno je vikao na ruskom, prema pisanju… »
Putnik se skinuo nag i pravio haos u avionu! Incident na letu za Tajland: Pilot morao hitno da preusmeri let, ali tu haos nije…
Kurir 02.02.2026
Na redovnom letu iz Vijetnama za Tajland četrdesetjednogodišnji putnik izazvao je haos kada se skinuo do donjeg veša, očajnički trčeći kroz prolaz i tražeći da iskoči iz aviona. - Da li želite da ovde umremo? - navodno je vikao na ruskom, prema pisanju… »
Vesti dana »
"Verovatno prvo parlamentarni, pa predsednički izbori" Vučić na RTS: "Mi nećemo skoro postati članica EU, dobro smo razumeli poruku"
Blic pre 32 minutajoš 44 povezane
Vučić: I dalje postoji nada za Klaster 3, parlamentarni izbori najverovatnije prvi
Insajder pre 32 minutajoš 47 povezanih
Telo muškarca sa povredama pronađeno u automobilu kod Titela
Moj Novi Sad pre 12 minutajoš 25 povezanih
'Ponosan sam na sve': Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
BBC News pre 2 satajoš 48 povezanih